Sunday, January 29, 2012

♥ Well Well

Last week we got a family dinner
Makan makan then saya ada ternampak one family ni macam
sweet je especially husband die
Look sangat penyanyang
Then slumber je saya cakap to my
sister ‘kaklang, ak rase aku ade potential la nak kawen ngan laik orang’
Wah kan~! Berani dan jujur gitu
Then pak daud aka my dad terdengar dan die pun start la membebel. 
‘jangan nak cari pasal kacau laki orang. Orang tu elok elok ngan wife die pi kacau buat ape. Ambek yang
orang nanti 2,3 minggu orang tu ambek yang kite pulak.bla bla bla’.
Then i said ‘Pak Daud orang main main jela bukan cakap serious pun. Adoi~’
And after that he keep on blab la bla
Haaa tula kan
Padan muka Aini!
Cari pasal kan dah taw Pak daud tu macam tu
Gasak and gasak


#MoralOfTheStory#
-Jangan gatal mulut-
-Jangan runtuhkan masjid yang dah dibina-










2 comments:

Ain Abia said...

hehehe..... tadah telinga tadahhh.... lain kali msg je kat hp kaklang tu... haahha

AiniLavia said...

tu la.hish x terpikir pulak mse tu :p