Sunday, January 29, 2012

♥ Well Well

Last week we got a family dinner
Makan makan then saya ada ternampak one family ni macam
sweet je especially husband die
Look sangat penyanyang
Then slumber je saya cakap to my
sister ‘kaklang, ak rase aku ade potential la nak kawen ngan laik orang’
Wah kan~! Berani dan jujur gitu
Then pak daud aka my dad terdengar dan die pun start la membebel. 
‘jangan nak cari pasal kacau laki orang. Orang tu elok elok ngan wife die pi kacau buat ape. Ambek yang
orang nanti 2,3 minggu orang tu ambek yang kite pulak.bla bla bla’.
Then i said ‘Pak Daud orang main main jela bukan cakap serious pun. Adoi~’
And after that he keep on blab la bla
Haaa tula kan
Padan muka Aini!
Cari pasal kan dah taw Pak daud tu macam tu
Gasak and gasak


#MoralOfTheStory#
-Jangan gatal mulut-
-Jangan runtuhkan masjid yang dah dibina-










Monday, January 16, 2012

♥ Love It!

I really love this top
Simple yet stunning 
i bought one already :)





nak jugak?
click sini








Wednesday, January 11, 2012

♥ Wordless Wednesday #6

Memang best dapat ni time hujan :)






-Posted using BlogPress from my iPhone

♥ What I Need To Do

seriously kenapa saya cepat sangat bosan dengan BAJU, TUDUNG, KASUT saya?
like baru beli seminggu dah bosan
*facepalm*
eee tak make sense la CIK AINI
seminggu kot!
sangat sekejap
then after that membebel bebel
'alaaa takde baju la nak pakai pergi kerja....bla bla bla'
duh! please la
but seriously saya memang antara penyumbang terbesar kepada butik butik yang saya selalu beli baju
haih
untunglaaaa butik butik tersebut




Tuesday, January 10, 2012

♥ Self Esteem

♥ And I Wonder

Just pergi check power kat optical shop
No I am not shock that my power is increase
I knew it!
Of course it will increase
After three years I wear the same spectacle contact lense
So what do you expect from 3 years without any check up kan
For sure increase
Both side of my eyes increase 50-50
Total? Emm too afraid to say out loud
Some people say it’s not that high but for me…. Don’t even ask
Haih
But I got confused with my eyes/views
I do not really comfortable with my new power
Is it my eyes shocked or consultant tu yang salah measure?
Emmm when I ask they said that it’s normal and my eyes in adaption process
But until when?

Monday, January 9, 2012

♥ Don't Blame

Last week I got flu
This week batuk pulak
Last week tak boleh tido sebab selsema
This week tak boleh tido sebab batuk
Memang terbaek lah kan
Haih
Sekarang cuaca memang panas gile kan
That why ramai yang mengalami gejala gejala seperti saya ni
Bertabahlah wahai kwan kawan
Kalau rasa tertekan sangat kenapa asyik batuk selsema demam
Just remember that
Sakit itu adalah antara penghapus dosa dan peningkat darjat 
*smile*

















Sunday, January 8, 2012

♥ Yes It Is

♥ @DamnItsTrue

Don't be racist. Be like Mario. He's an Italian plumber, Created by Japanese people, Who speaks English, and looks like a Mexican.

@DamnItsTrue





-Posted using BlogPress from my iPhone