Wednesday, October 31, 2012

♥ I Kiss & Tell

It's been 3 weeks after kejadian pecah kereta
It feels like yesterday
Still in trauma
Still tak tenang
Still rasa tak selamat
Because i know that manusia yang tak bertanggungjawab itu still berkeliaran
Still berkeliaran untuk mencari mangsa baru
The worst is i don't know who is that
Even if that person selisih dengan saya hari-hari pun saya tak tahu
That's the worst

I wrote this entry today because i want to share something with you guys especially WOMAN out there Because this person mark OUR car as their victims
So here some tips from me


  • Never ever make your car OBVIOUSLY OWN by WOMAN
  • REMOVE all thing yang menunjukkan kereta anda adalah kereta WOMAN. Like me before, i used to put topi pantai at the back, gantung Lovely Lace thing at the back mirror and kasut bersepah-sepah dalam kereta which is kalau orang lalu memang sangat obvious this car is woman car
  • Never TINTED cermin kereta TOO DARK. Because once this guy can get into your car, if he do something suspicious then people lalu lalang tak nampak what is happen in the car
  • If tak tinted gelap, then DONT PUT any mirror cover sebab ni pun akan membuatkan kereta gelap dan orang tak nampak what happen
  • LOCK STEERING! That's the important thing. Because if that guy can get into the car, he succeeded to start the engine but then kalau ada lock that guy tak dapat drive kan? Or at least dapat lambatkan process dorang untuk mencuri. My mistake last time, saya tak lock steering. Luckily they are not success to cantum wayar and hidupkan enjin
  • PARK KAT TEMPAT CERAH & RAMAI ORANG. Penting! Sebab that day saya park kat tempat sunyi


Thats the thing
So hopefully this will help
Just take a good care of yourself then :)




Monday, October 15, 2012

♥ My Scary Experience

Last Saturday my car kena pecah

I am speechless and dissapointed

At location

  • Cermin belakang driver kena pecah
  • Pintu dumpil
  • Radio hilang
  • Wiring semua dipotong sampai kereta tak boleh start
  • Semua kasut diambil
  • Dashboard digeledah and dicabut
  • Barang business diambil
  • Polis inform dari cara pencuri ni, dia actually nak curi kereta. Tapi nasib baik Myvi susah untuk dicuri
Dissapointed
  • Semasa buat laporan, polis yang mengambil laporan seperti malas nak layan
  • Polis just datang ambil gambar
  • Polis just susruh claim insurans and minta gambar dari mereka jika diperlukan
  • I told them i suspect one of the guard because he acted strangely, but then they just nodded head
  • Cap jari langsung tak diambil









Pencuri tinggalkan screw diver tapi polis langsung tidak berminat untuk ambil bukti ini










                      

Friday, April 27, 2012

♥ Love Luv Luff

I love everybody. Some I love to be around, Some I love to avoid, and others I would love to punch in the face. 




Saturday, April 14, 2012

♥ Lets Make Research

Just blog walking untuk cari baju baju for work
Then i found this famous blogshop selling tops like mine which is exactly same
and i bought this top at TS (Times Square)
what make me shocked adalah the price
absurd
like almost triple from what i purchased from mall
if i do like this...wow! good money huh?
fyi i am not telling this because i want to promote my blogshop or what but c'mon no need to be like this
the price is too high
yes i know its your blogshop i dont have any hak to interfere that right
but this is obviously lesson for us right
so after this if nak shopping online, please survey the price first okay
sometimes famous blog doesn't mean its worth for you to purchase from them even it is very expensive
because the items is all the same
so let survey! :)




this is the top



p/s baju ni saya macam dah lama tak pakai. just pakai 2-3 kali je. so sape nak beli bagitaw eh :)
















Sunday, January 29, 2012

♥ Well Well

Last week we got a family dinner
Makan makan then saya ada ternampak one family ni macam
sweet je especially husband die
Look sangat penyanyang
Then slumber je saya cakap to my
sister ‘kaklang, ak rase aku ade potential la nak kawen ngan laik orang’
Wah kan~! Berani dan jujur gitu
Then pak daud aka my dad terdengar dan die pun start la membebel. 
‘jangan nak cari pasal kacau laki orang. Orang tu elok elok ngan wife die pi kacau buat ape. Ambek yang
orang nanti 2,3 minggu orang tu ambek yang kite pulak.bla bla bla’.
Then i said ‘Pak Daud orang main main jela bukan cakap serious pun. Adoi~’
And after that he keep on blab la bla
Haaa tula kan
Padan muka Aini!
Cari pasal kan dah taw Pak daud tu macam tu
Gasak and gasak


#MoralOfTheStory#
-Jangan gatal mulut-
-Jangan runtuhkan masjid yang dah dibina-










Monday, January 16, 2012

♥ Love It!

I really love this top
Simple yet stunning 
i bought one already :)





nak jugak?
click sini








Wednesday, January 11, 2012

♥ Wordless Wednesday #6

Memang best dapat ni time hujan :)






-Posted using BlogPress from my iPhone

♥ What I Need To Do

seriously kenapa saya cepat sangat bosan dengan BAJU, TUDUNG, KASUT saya?
like baru beli seminggu dah bosan
*facepalm*
eee tak make sense la CIK AINI
seminggu kot!
sangat sekejap
then after that membebel bebel
'alaaa takde baju la nak pakai pergi kerja....bla bla bla'
duh! please la
but seriously saya memang antara penyumbang terbesar kepada butik butik yang saya selalu beli baju
haih
untunglaaaa butik butik tersebut




Tuesday, January 10, 2012

♥ Self Esteem

♥ And I Wonder

Just pergi check power kat optical shop
No I am not shock that my power is increase
I knew it!
Of course it will increase
After three years I wear the same spectacle contact lense
So what do you expect from 3 years without any check up kan
For sure increase
Both side of my eyes increase 50-50
Total? Emm too afraid to say out loud
Some people say it’s not that high but for me…. Don’t even ask
Haih
But I got confused with my eyes/views
I do not really comfortable with my new power
Is it my eyes shocked or consultant tu yang salah measure?
Emmm when I ask they said that it’s normal and my eyes in adaption process
But until when?

Monday, January 9, 2012

♥ Don't Blame

Last week I got flu
This week batuk pulak
Last week tak boleh tido sebab selsema
This week tak boleh tido sebab batuk
Memang terbaek lah kan
Haih
Sekarang cuaca memang panas gile kan
That why ramai yang mengalami gejala gejala seperti saya ni
Bertabahlah wahai kwan kawan
Kalau rasa tertekan sangat kenapa asyik batuk selsema demam
Just remember that
Sakit itu adalah antara penghapus dosa dan peningkat darjat 
*smile*

















Sunday, January 8, 2012

♥ Yes It Is

♥ @DamnItsTrue

Don't be racist. Be like Mario. He's an Italian plumber, Created by Japanese people, Who speaks English, and looks like a Mexican.

@DamnItsTrue





-Posted using BlogPress from my iPhone