Thursday, December 22, 2011

♥ Don't Be

Last night saya ada update status kat facebook macam ni



Saya update macam tu sebab saya ada terbaca one article pasal perempuan.
I am not sure the writer is female or male but he/she very judmental.
That article sounds like 'to perempuan perempuan tak payahla jadi manja ( gedik) dengan lelaki'.
Then i was like, owh so you feel and think that perempuan manja tu gedik?
Judgemental!
It's not okay.
Totally wrong.
Manja its not dibuat buat and gedik is yes.
And more thing yang saya tak suka orang samakan dengan gedik is peramah/mesra.
Its totally different okay.
Please la buka minda sikit.
Kalau betol la peramah tu bagi mereka mereka ini ia adalah gedik, i promise i will never speak to anybody.
Its just want to be nice not gedik.
Haih!
Somrtimes i feel like, siapalah yang wujudkan perkataan gedik ni kan.
Rimas betol dengar.




-Posted using BlogPress from my iPhone











No comments: