Sunday, October 2, 2011

♥ Please Sayangi Kami

just some information for smokers yang maybe tak taw about this
please know that not all people can accept the smell of smoke
and some of them also will get from health problem from you
for example like me
saya sangat tak boleh bau asap rokok okay
once i smell it saya akan sakit perut secara tiba tiba
then saya akan pening and rasa nak muntah
its not a good  feeling okay
it make me feels sick
okay itu saya yang takde any health problem
can you imagine people yang ada health problem like asthma or anything?
dont you feel guilty?
dont you feel sorry?
please bertimbang rasa sikit untuk orang lain
if you tak sayang diri sendiri then dont drag other people
and yang saya paling tak suka 
please la jangan smoking kat tempat orang makan especially tempat ber-air cond
tak selera makan taw tak
if dah nak sangat merokok kan pergi la kat seat luar
please la guys jadila insan yang bertimbang rasa
full stop






No comments: