Monday, October 10, 2011

♥ kalau Jikalau

korang pernah rasa tak like one day tu rasa macam macam nak buat
but in the end,nothing
haih tu la yang saya rasa sekarang
always macam ni kot
everyday
yela konon balik kerja plan nak buat tu la
nak buat ni la
tapi last last tak buat pape pun
just online then mengantok tido
same routine everyday
especially my blogshop
macam macam nak update tapi macam penat and tak sempat so saya tak update
actually banyak nak update kat blogshop
i really need assistant tapi saya tak nak bayar boleh tak
hehe mestila tak kan
but seriously best gile if ada assistant boleh monitor blogshop
haih *dreaming*





6 comments:

Miss Star said...

cait...nak assistant xnak bayar :P

AiniLavia said...

haha ko jd assistant ak leh x?:p

Miss Star said...

bleh2 tp kena ada gaji la ek :P

AiniLavia said...

wei membe pun nak berkira ke?:p

Miss Star said...

ko an kaya.anak dato'...hee~

AiniLavia said...

dato' la sangat!