Thursday, October 20, 2011

♥ World's Best Universities Ranked

University of Cambridge (United Kingdom)

Harvard University (United States)

Massachusetts Institute of Technology (United States)

Yale University (United States)

University of Oxford (United Kingdom)

Imperial College London (United Kingdom)

UCL (University College London) (United Kingdom)

University of Chicago (United States)

University of Pennsylvania (United States)

Columbia University (United States)

Source from Yahoo
Picture from Google


Tuesday, October 18, 2011

♥ Stereo Heart



[Adam Levine:]
My heart's a stereo
It beats for you, so listen close
Hear my thoughts in every no-o-o-te
Make me your radio
Turn me up when you feel low
This melody was meant for you
Just sing along to my stereo

[Travie McCoy:]
Gym Class Heroes baby!
If I was just another dusty record on the shelf
Would you blow me off and play me like everybody else?
If I asked you to scratch my back, could you manage that?
Like yea [scratched], check it Travie, I can handle that
Furthermore, I apologize for any skipping tracks
It's just the last girl that played me left a couple cracks
I used to used to used to, now I'm over that
Cause holding grudges over love is ancient artifacts

If I could only find a note to make you understand
I'd sing it softly in your ear and grab you by the hand
Just keep it stuck inside your head, like your favorite tune
And know my heart's a stereo that only plays for you

[Chorus:]
My heart's a stereo
It beats for you, so listen close
Hear my thoughts in every no-o-o-te
Make me your radio
Turn me up when you feel low
This melody was meant for you
Just sing along to my stereo

Oh oh oh oh, oh oh oh oh to my stereo
Oh oh oh oh to sing along to my stereo

[Travie McCoy:]
Let's go!
If I was an old-school fifty pound boombox
Would you hold me on your shoulder, wherever you walk
Would you turn my volume up in front of the cops
And crank it higher everytime they told you to stop
And all I ask is that you don't get mad at me
When you have to purchase mad D batteries
Appreciate every mixtape your friends make
You never know we come and go like on the interstate

I think I finally found a note to make you understand
If you can hit it, sing along and take me by the hand
Just keep me stuck inside your head, like your favorite tune
You know my heart's a stereo that only plays for you

[Chorus:]
My heart's a stereo
It beats for you, so listen close
Hear my thoughts in every no-o-o-te
Make me your radio
Turn me up when you feel low
This melody was meant for you
Just sing along to my stereo

Oh oh oh oh, oh oh oh oh to my stereo
Oh oh oh oh to sing along to my stereo

[Bridge:]
I only pray you'll never leave me behind (never leave me)
Because good music can be so hard to find (so hard to find)
I take your hand and hold it closer to mine
Thought love was dead, but now you're changing my mind

[Chorus:]
My heart's a stereo
It beats for you, so listen close
Hear my thoughts in every no-o-o-te
Make me your radio
Turn me up when you feel low
This melody was meant for you
Just sing along to my stereo

Oh oh oh oh, oh oh oh oh to my stereo
Oh oh oh oh (Gym Class Heroes baby!) to sing along to my stereo

Yeah

Thursday, October 13, 2011

♥ My Miracle

WARNING ALEART!
ENTRY INI PANJANG DARI YANG LAIN


Today nak jadi caring sikit sebab saya nak sharing cerita
Hehe well sharing is caring kan
Okay meh sini nak cerita
Dulu muka saya  takdek jerawat
Okay I know semua orang pun  macam tu kan
Sekolah menengah still takdek jerawat
Then after SPM pergi PLKN dah start ada sebab berkawat panas peluh peluh semua kan
Then time matriks became worse
Makin banyak jerawat  siap dengan parut sekali
Then time UNI pun still banyak parut
Then I start wondering why my face became worse day by day
Then I realize that I do not really take care of it
I mean like super take care
I just wash my face and put toner
That’s all
That’s the worse part of taking care of my skin
Well we know that teenager's stage, pimples memang very easy to come out
Like a show time for pimples!
Supposed this stage I need to take care of it very seriously because my skin is oily type
But I didn’t care of it and just let the pimples grow on face sesuka hati dia je
Then scars is the result I get
So now I am working I am realize that I really need to take care of my face unless the scars will remain forever on my face
So I have decided to find the products that really make my scars disappear
Or at least reduce it so that it will not that obvious
Then start la pencarian mencari produk yang sangat berkesan
Macam macam la jumpa kan
Banyak sangat nama nya
Tak tersebut pulak
Before this dah memang sangat banyak produk saya guna and the latest one is Shadira
Pernah dengar tak?
Saya pakai shadira sebab saya tengok kat interenet banyak orang cakap berkesan untuk hilang parut
Then I try la
Shadira ni saya pakai  dalam 6 months
Then after that I stop because nothing happen
Just my skin more oily
Maybe my skin not really suitable for this
But seriously semua local products yang I used tak sesuai dengan my skin
Semua buat muka saya jadi lagi berminyak
So this is not good for my oily skin
Then one day saya mengadu dengan my clique that how much i worried about my skin
The she said try la ARTISTRY
Then I just like, sorry what is that?
Because I never heard that name
Then she start explain to me about ARTISTRY
Kalau nak taw banyak boleh click link ni
She said dulu her face lagi teruk dari saya
Like everywhere is pimples
Then I just like, yeke?
Ntah ntah propa je sebab nak jual produk
Then after dia tunjuk muka dia before pakai ARTISTRY I was very shocked because it was really bad
and now I see her face she’s got very preety and fair skin

Then I decided to try ARTISTRY
Saya try beli cleanser and toner dulu
yela takut tak sesuai kang rugi pulak kan
At first try the products  saya dah jatuh hati
You know why?
Because I feel my skin very soft even saya baru pakai for the first time
Its very Impressive
The other thing I like is after I washed my face the feels s different
Tak macam saya pakai produk before before ni
After cuci muka kulit rasa tegang and tengok kat cermin macam kering
So after that impressive performance, I deicded to buy 1 set
Cleanser, toner, moisturizer and saya tambah make up remover and masque
For the first time saya tak rasa membazir untuk beli produk at price like this
You know its worth it
Now saya dah pakai dalam 4 months
Dah nak masuk second cleanser
Baru je beli semalam tapi tak guna lagi sebab yang lama still ada
How about my face?


For now:
  • Scars reduced (important)
  • Skin tone sekata compared to before, macam bertompok tompok
  • Pores size reduced. Takdekla besar macam dulu. Very obvious especially bila apply make up
  • Skin brighter and tak kusam. Before this kulit sangat tak bermaya and nampak letih
  • Bila apply make up Nampak smooth je
  • and yang paling penting SAYA HAPPY!
Top 5 Organic Products


ARTISTRY Balancing Skin Care System

ARTISTRY essentials Pore Cleansing Masque

ARTISTRY Gentle Action Makeup Remover

That’s for  now
Sebab baru lagi kan
So I will keep on used Artistry because I want to be like my friend
No more scars!
Cheers to no more scars! 

I finally found my skin food. Very grateful :)






Wednesday, October 12, 2011

♥ Lelaki Seperti Aku


Memang tak ada lelaki seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak
Memang tak ada lelaki sehebat aku
Tapi yang lebih hebat banyak
Maka tak perlu kau susah hati
Banyak lelaki yang bisa kau pilih
Untuk kau jadikan sandaran hati

Memang tak ada lelaki seseksi aku
Tapi yang lebih seksi banyak
Memang tak ada lelaki setampan aku
Tapi yang lebih tampan banyak
Maka tak perlu sedu sedan itu
Jangan sampai kau rendahkan dirimu
Memaksa aku tuk’ jadi pacarmu

Chorus
Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kamu cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan
Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu
Ceritanya aku sedang belajar setia
Maka dari itu kamu terus jangan memaksa
Kerna aku memang tak suka mendua

Ulang Chorus
Memang tak ada lelaki seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak



Tuesday, October 11, 2011

♥ Tips Tukar Skirt Myvi

Last Sunday pergi pasang skirt myvi
sebab?
ha! click link ni 
pergi kat area Klang sebab kat situ je ada jual sebelah 
if nak beli sepasang kopak la kan
btw skirt ni bukan original
if original sebelah dah RM300+
memang kopak!
tu baru sebelah if dua belah memang pokai
so beli yang tak original je
if tak silap ada 3 types
yang paling murah around RM50-80
yang tak berapa nak murah and mahal macam saya ni around RM100-180
yang paling mahal of course la yang ori kan
around RM 250-300+
this one for sebelah je
so if skirt kereta korang pun pecah macam saya ni don't worry be  happy okay
sebab ada jual and harga pun okay
just kena pandai cari kedai la
sebab ada kedai yang mahal or jual sepasang je
and ada jugak kedai yang just jual skirt tapi tak cat pulak
if nak cat kena pergi kedai lain pulak
ha! kalau dapat kedai yang macam tu memang penat la kan nak pergi dua tiga kedai pulak
so conclusion nya memang kena survey banyak kedai dulu baru boleh book
fyi skirt yang saya pasang ni bukan original so shape dia agak lain sikit
curve die kurang sikit
so memang agak kurang cantik la kan compared yang ori
tapi better la daripada biar je skirt tu pecah and berlubang
hehe so if ada sesape nak tukar skirt kereta boleh la mintak contact kedai tu kat saya
hehe promote pulak
okay kepada pemilik kedai sila bagi commision kat saya okay
tehehe~
so sekarang boyfriend saya dah sehat
boleh la saya drive dia jalan jalan tanpa saya malu
tanpa memikirkan pandangan orang seperti 'emm sah pompuan ni tak pandai bawak kereta'
oh no! pedih okay
nasib baik tak pernah dengar lagi
so sekarang kena drive hati hati :)








Monday, October 10, 2011

♥ kalau Jikalau

korang pernah rasa tak like one day tu rasa macam macam nak buat
but in the end,nothing
haih tu la yang saya rasa sekarang
always macam ni kot
everyday
yela konon balik kerja plan nak buat tu la
nak buat ni la
tapi last last tak buat pape pun
just online then mengantok tido
same routine everyday
especially my blogshop
macam macam nak update tapi macam penat and tak sempat so saya tak update
actually banyak nak update kat blogshop
i really need assistant tapi saya tak nak bayar boleh tak
hehe mestila tak kan
but seriously best gile if ada assistant boleh monitor blogshop
haih *dreaming*





♥ Party Rock Anthem



PARTY ROCK
YEA
Whoa!!!!
LET'S GO!!
Party rock is in the house tonight
Everybody just have a good time
And we gonna make you lose your mind
Everybody just have a good time

Party rock is in the house tonight
Everybody just have a good time
And we gonna make you lose your mind
Everybody just have a good time

We just wanna see you!

Shake that!

In the club party rock, look for your girl
She on my jock non stop when we in the spot
Booty move away like she on the block
What the track I got to know
Top jeans tattoo cause I'm rock and roll
Half black half white domino
Gain the money out the door

Yo!!
I'm running through these hoes like drano
I got that devilish flow rock and roll no halo
We party rock yea! that's the crew that I'm repping
On the rise to the top no led in our zeppelin
Hey!!!

Party rock is in the house tonight
Everybody just have a good time
And we gonna make you lose your mind
Everybody just have a good time

Party rock is in the house tonight
Everybody just have a good time
And we gonna make you lose your mind
Everybody just have a good time

We just wanna see you!

Shake that!

Every day I'm shuffling
Shuffling shuffling

Step up fast and be the first girl to make me throw this cash
We get money don't be mad now stop hating is bad

One more shot for us
Another round
Please fill up my cup
Don't mess around
We just wanna see
You shake it now
Now you wanna be
You're naked now

Get up get down put your hands up to the sound [3x]
Put your hands up to the sound [2x]
Get up [9x]
Put your hands up to the sound, to the sound
Put your hands up!
Put your hands up!
Put your hands up!

Party rock is in the house tonight
Everybody just have a good time
And we gonna make you lose your mind
Everybody just have a good good good time

Oh! Oh! Put your hands up
Oh! Oh! Time to fill it now!!!!
Put your hands up
Oh!!!Oh!!!Put your hands up

Shake that!
Every day I'm shuffling

Put your Put your
Put your Put your (Yeah Yeah)
Put your Put your (Whoa!!!)
Put your Put your
Put your hands up
Your hands up
Push your hands up 



Thursday, October 6, 2011

♥ No Other Than You

My 45 Minutes Survey

 

Instruction : Once you are tagged, answer all the questions honestly. No lying or cheating. With however long it took you to complete this, post as "My _ Minutes Survey" and tag 15 people.
 
Name : Noraini Mohamad Daud

Brother(s) : 1 je

Eye colour : dark brown

Shoe size : six equal to 6

Hair : dah potong!

Piercings : ears

Height : 158cm kot.dah lama la tak ukur.aiyak!

What are you wearing right now : baju tidur ku~

Where do you live : Shah Alam

Favourite number : 4 and 2

Favourite drink : teh tarik yaw~

Favourite month : of course la my birthday.FEBRUARY!

Favourite breakfast : Chicken porridge Pak Li. owh dont forget, no eggs :)



-Have you ever-
  • Broken a bone : i dont think so
  • Been in a police car : nope!
  • Fallen for a friend : errrr maybe i guess
  • Fallen for a guy/girl in a short period of time :  sometimes.hehe~
  • Swam in the ocean : absolutely!
  • Fallen asleep in school : Kat SESERI always!
  • Broken someone's heart : ada ke ek?emmm...
  • Cried when someone died : T_T
  • Saved e-mails : mestila
  • Been cheated on : main tipu tipu ada la.curang tak dek kotttt

-What-
  • Your room look like :my small house :)
  • What is right beside you : CLEO magazine
  • What is the last thing you ate : Baru sat tadi makan ayam penyet Wong Solo.again!

-Ever Had-
  • Chicken pox : mak cakap pernah masa kecik
  • Sore throat : yes i am now.annoying!
  • Stitches : nope
  • Broken nose : walaupun hidung macam patah tapi tak pernah okay :p


-Do You-
  • Believe in love at first sight : ya lah!
  • Like picnics? : always!

-Who-
  • Who did you last yell at? : tadi sapa ntah bawak motor macam pape je kat Seksyen 7
  • Who was the last person you danced with? : time sekolah la.my school mates
  • Who last made you smile? :Damon Salvatore.weee~ :)
-Final Questions-
  • What are you listening to right now? : bunyi kipas and TV
  • What did you do today? : Kerja kerja kerja!haih~
  • Are you the oldest? : nope i am the youngest.dont you get it?:)
  • Indoors or outdoors? : both la.nanti bosan pulak

-Today did you- 
  • Talk to someone you like? : nope.Damon sangat jauh :(
  • Kiss anyone? : pagi tadi kiss lipstick 
  • Sing? : when driving
  • Talk to an ex? : nope
  • Miss someone ? : mak abah and my comey aliya~
  • Eat? : hidup untuk makan kan :p


-Last person who-
  • You talked to on the phone? : abah
  • Made you cry? : ..............
  • Went to the movies with? : sapa free jom!
  • You went to the mall with? : tadi dengan kak wan.rakan sekerja :p
  • Who cheered you up? : all my friends

-Have you-
  • Been to Mexico? : no
  • Been to USA? : no


-Random-
  • Have a crush on someone? : Damon crush ngan saya :)
  • What books are you reading right now? : muka buku~
  • Best feeling in the world :semua best :)
  • Future kids name? :errrrrrrr
  • Do you sleep with a stuffed animal? : saya ada bear gemok!
  • What's under your bed? :mungkin habuk habuk.teheee~
  • Favourite sport(s) : angry bird.boleh tak?:p
  • Favourite place : my room room room
  • Who do you really hate? : kotor!
  • Do you have a job? : yes i am 
  • What time is it now? : 8.49pm


dah lama tak main tag tag kat bllog kan
asyik tag kat facebook je
so saya nak tag:



Tuesday, October 4, 2011

♥ California King Bed




Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close
Wrist to wrist
Toe to toe
Lips that felt just like the inside of a rose
So, how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us

In this California king bed
We're ten thousand miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart for me
My California king

Eye to eye
Cheek to cheek
Side by side
You were sleeping next to me
Arm in arm
Dusk to dawn
With the curtains drawn
And a little last night on these sheets
So, how come when I reach out my fingers
It seems like more than distance between us

In this California king bed

We're ten thousand miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart for me
My California king

Just when I felt like giving up on us
You turned around and gave me one last touch
That made everything feel better
And even then my eyes got wetter
So confused wanna ask you if you love me
But I don't wanna seem so weak
Maybe I've been California dreaming

In this California king bed
We're ten thousand miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart for me
My California king
My California King

In this California king bed
We're ten thousand miles apart
I've been California wishing on these stars
For your heart for me
My California king 



Monday, October 3, 2011

♥ Sleepyhead



Today I am soo sleepy at office
Maklumlah bos tak dek kan
Tapi keje banyak.huuuu
Sangat lagha okay
Cepat la pukul 6 tak saba nak balik
mengantokkkkk



Sunday, October 2, 2011

♥ Please Sayangi Kami

just some information for smokers yang maybe tak taw about this
please know that not all people can accept the smell of smoke
and some of them also will get from health problem from you
for example like me
saya sangat tak boleh bau asap rokok okay
once i smell it saya akan sakit perut secara tiba tiba
then saya akan pening and rasa nak muntah
its not a good  feeling okay
it make me feels sick
okay itu saya yang takde any health problem
can you imagine people yang ada health problem like asthma or anything?
dont you feel guilty?
dont you feel sorry?
please bertimbang rasa sikit untuk orang lain
if you tak sayang diri sendiri then dont drag other people
and yang saya paling tak suka 
please la jangan smoking kat tempat orang makan especially tempat ber-air cond
tak selera makan taw tak
if dah nak sangat merokok kan pergi la kat seat luar
please la guys jadila insan yang bertimbang rasa
full stop