Thursday, September 8, 2011

♥ I Will Give You One Chance

you know what
it is really s**** when your clique at office want to be a boss
right now i am very angry with her because dia tu sesuka hati je suruh saya buat itu dan ini untuk memudahkan kerja dia
sampai nak put highlight atas paper pun suruh saya?!
kalau nak kerja senang so tak payah la kerja
just duduk rumah goyang kaki okay
she is very very and very annoying
please know that people!
semua nak complaint
everything tak betol
 supposedly you are the new staff here and you should understand the system here
not complaining all the times and want to change everything 
sikit sikit mention your previous company punya system bagos
so what the h**** are you doing here?!
just go back to your old company la
bising je 24/7
dah la cakap pun tak betol susah nak paham okay!
huh!
gasak la kalau dia nak baca entry ni ke apa
i dont even care
btw dia taw ke pasal kewujudan blog?
nak scan paper pun tak taw
macam tu nak jadi bos
okay i release now
which is very good
hopefully dia tak cari pasal besok unless dia nak kena sound ngan saya
okay dah boleh tido dengan tenang
nite nite~

1 comment:

Puteri Bt Ahmad said...

ahahha!! sunggo la ntah pape org ituhh. haihhhh perasan bagus punya org. aini, sile tabah :'D