Monday, August 22, 2011

♥ Bersiap Sedia

Wah dah tak lama nak raya kan
yay yay nak raya
yahooooo!~
last week baju raya baru sampai
this time beli online je
malas nak pegi cari baju sebab semua tempat sesak kan
so online is the best way to shop skang ni
tapi ada yang tak beli lagi la
belt ngan inner kaler baju
haih malasnye nak pegi PAS (Plaza Alam Sentral) nak cari inner
sebab dah taw dah confirm ramai orang
nak beli online nanti lambat sampai pulak
haih~
takpe takpe yang penting Jumaat ni dah nak balik kampung
wah sonoknye
weeeee~

Selamat Hari Raya
Kepada Saudara Serta Saudari
Setahun Hanya Sekali
Merayakan Hari Yang Mulia Ini



Haaa ni dia baju raya saya. tema family this year 'colourful' :)







Saturday, August 20, 2011

♥ I Am Stalker BTW

Well You know how much I love TVD (The Vampire Diaries)
Especially Ian Somahalder aka Damon Salvatore The Hottest!
FYI i am his stalker ever.haha
Every day i check out JUST JARED & E!ONLINE just to stalk him
Wow it sounds soo desperate.haha whatever
I just love him okay
Here is their latest photoshoot for Rolling Stone :)
Check this out!


Seriously they are soo cute together!







Tuesday, August 16, 2011

♥ S to the I to the G to the H

PENGUMUMAN
PENGUMUMAN
PENGUMUMAN
.......
...............
................................
.................................................
........................................................................
.........................................................................................
..............................................................................................................
....................................................................................................................................
...................................................................................................................................................

Besok saya tak cuti
sekian terima kasih






Monday, August 15, 2011

♥ Yes You Are The One

Oh my Allah
i really mish my darling,my love,my cutie
shes the one who make me laugh at home
shes the one who make me wanna wake up early
shes the who one make me sing
she the one who make me cry
shes the one that i love



this is my niece NURHANA ALIYA
my sister said she got bad fever
im very worried bout her
if i can fly now i will fly immediately to her
i mish u shomel~
get well soon



Sunday, August 14, 2011

♥ Together

Semua orang pun taw kan Ramadhan adalah bulan yang sangat mulia
But why kita melakukan something yang sangat kejam di bulan mulia ni
Sanggup menganiaya orang yang berpuasa semata mata untuk keuntungan



  • Nak beli kuih muih as an appetizer nak bukak puasa  tapi tengok tengok kuih tu berkulat
  • Beli air soya untuk berbuka but once minum air soya tu masam
  • Beli nasik kerabu untuk berbuka bila makan rempah ayam got weird smell, sayur taugeh dah masam,sambal pun masam
  • Mak beli hati lembu seketul harga RM6. Gile mahal. Ada chop LV kah?

Haih!
Just speechless
How come they did this on Bulan yang sangat Mulia
Bukankah sepatutnya bulan ini kita bersederhana dan beramal jariah
Bukan untuk mengaut keuntungan dan menganiaya sesama insan









Sunday, August 7, 2011

♥ Waking up

I'm still awake
Do not why today i cannot sleep
Maybe i'm thinking too much lately
You know what its really easy if we know bout our future right?
But unfortunately we didnt know bout that
Never
Even we dont know what will happen tomorrow or next week or next month
right now i'm just helpless
Oh God
Too much things that i need to think about
Too much things i need to care about
Hopefully tomorrow next week next month and next next will bring me happiness
Amin~