Tuesday, July 26, 2011

♥ What what

Maybe we should realize

Realize about everything

Whether something good or bad

Something beautiful or ugly

When you realize it u will become stronger than others



Wednesday, July 20, 2011

♥ You Proud

Situation: gerai kecik jual jambu tepi jalan (jambu 88)
Cuaca: sangat panas

Seorang perempuan menaiki BMW (okay ditegaskan BMW ye!) berhenti di tepi jalan ingin membeli jambu.
dia buat muka and just response emm and emm sebab makcik jambu buat lambat.
actually bukan makcik tu buat lambat tapi time tu ada gak 2,3 orang yang sedang membeli.
sian makcik tu mungkin dia toucing.
dia pun nak cari rezeki je kan.
  •  Tak perlu kot buat muka kat makcik tu.kalau rasa nak cepat pegila kat tempat 5 star yang boleh sebelum duduk pun orang dh prepare makanan.ni tepi jalan kot standard la tunggu menunggu kan.
  •  Kalau rasa taknak panas pergila tempat yang ber air cond.ni tepi jalan kot confirm la takdek aircon.
  • Atau pun mungkin denagn ber BMW die rasa dia ptut diberi layanan istemewa oleh makcik jambu itu?owh pleeease!
Conclusion nya no need la nak double standard sangat.kite ni semua sama kot.semua dijadikan daripada tanah okay.ada ke antara kita dijadikan daripada emas???tepuk dada tanya selera