Monday, May 2, 2011

♥ Berbunga

http://www.smileycodes.info
wah~
skang rasa fresh sangat!
cewah~
sebab baru lepas mandi?
tak lah
sebab saya baru balik dari kampung
3 hari lak tu duk kampung
memang beshhttp://www.smileycodes.info
bukan selalu kan dapat cuti lama camni
naseb baek HARI PEKERJA jatuh hari ahad
so leh forward hari isnin
hehe~
if tak,tak dapat la balik kampung lama lama kan
ye memang saya suka balik kampung
sapa tak suka kan
okay maybe ada yang tak suka
okay buat masa skang abaikan je yang tak suka balik kampung tu
hehehehe~
sebab sebab saya suka balik kampunghttp://www.smileycodes.info
1. dapat kumpul ramai
2. dapat berborak sakan cerita pasal hal masing masing dan kenang kembali zaman dolu dolu yang kelakar
3. dapat jumpa anak buah saya yang comey terutamanya baby Aliya
4. kami adik beradik dapat kenakan pak daud aka ayah kami
5. dapat makan sedap sedap
6. dapat makan buah banyak banyak
7. yang paling besh adalah perasaan balik kampung tu.memang tak dapat digambarkan.betol tak?

fuh!
tak sabar nak cuti lagi
rindu mak ayah akak akak dan abang saya


TAPIIIIIIIIIIIIIIIIII
besok keje la
arghhh!http://www.smileycodes.info
tak sukanya
kan besh kalau keje dari rumah je so tak payah ngadap muka bos
huuuu~
okay adios~
good night~http://www.smileycodes.info



 
shopping sini~


No comments: