Wednesday, April 6, 2011

♥ Kita Bako

haha bila buat tajuk entri macam tu terus teringat ucop wilcha..
lawak kan?
adoi~
okay sekarang ni saya bukan nak bakar ucop itu tetapi saya ingin bakar laptop kat ofis..
why kenapa?
because....................................
laptop ni sangatlah SLOW mengalah siput okay..http://www.smileycodes.info
eh siput ke kura kura yang lambat ek?
alamak confused lak..
mane mane jela kan..
the point is lambat GILEEEE okay..
can u imagine that keje tu actually boleh siap about 2 days but then disebabkan kelembaban laptop ni so 7 days or a week baru siap okay..
tak ke ANNOYING tu..
haih~
melambatkan and menyusahkan..
lagi satu yang membuatkan saya ANNOYING adalah kerana company ini sangat kedekut..
taknak jugak bagi saya guna laptop baru tu..
suruh gak saya guna computer computer lama yang ada kat sini..
hish!
macam la saya ni nak sangat laptop..
saya pun ada laptop kot!http://www.smileycodes.info
huuuuu..
tak suka tak suka..
okay so sekarang kita ada dua choices..
whether NAK BAKO laptop yang lembab inikah atau NAK BAKO company yang kedekut inikah?
which one?
......
haha okay whatever lah kan..
I DUN GIVE A DAMN..http://www.smileycodes.info
janji saya bahagia..
eh bahagia ke?
hehehe okay ADIOS..
berjumpa kite lagi di laen hari dan waktu jugak laen..
daaaa~
good nitehttp://www.smileycodes.info



p/s:jangan lupa shopping kat sini.murah murah~ Lavia Heart Couture



No comments: