Tuesday, March 15, 2011

♥ Sape Nak Duit?!

Salam sume~http://www.smileycodes.info
arini saya nak share something ngan korang..
pasal apa?
pasal DUIT!
DUIT DUIT DUIT!
dalam dunia ni sape tak suka duit kan?
saya pun nak duit..
dengan dunia yang sangat moden skang ni senang gile kot nak wat duit..
even tekan tekan guna hujung jari kat intenet pun dapat duit..
ni lah salah satu caranya!

sometimes kite blogger ni susah nak dapat duit through nuffnang right..
unless ade follower ribu riban..
kalau macam saya ni folower pun ciput je plus nak hupdate blog pun like setahun sekali memang la susah kan..
so skang ni meh nak ajak korang join benda alah ni lak..
HEARTBEAT  sila click okay :)
ramai orang cakap HEARTBEAT ni cepat dapat earning..
ade yang pasang HEARTBEAT ni baru beberapa bulan then dah dapat ratus ratusan..
fuhhh!
okay la tu kan dari xdek..
saya?eh saya baru je daftar..
kita tunggu lagi beberapa bulan agak agak saya yang jarang hupdate dan follower ciput ni dapat tak ratus ratusan..hehe~
so ape lagi jom lah join..
meh follow step step kat bawah neh :)

firstly korang kena click ads kat bawah ni:


click atas ni :)

okay dah click kan?
pastu click yang saya bulatkan kat gamba bawah neh..



okay pastu korang click lak 'create account' then create la account korang okay~





okay isi je form  ni okay :)



okay and then korang click 'Join HB!Affiliate'
gamba yang saya kat bawah ni 'My HB!Affiliate' sebab saya dah sign in..
but dun worry just click kat tempat yang sama just nama je laen laen okay..


okay then just follow the instruction..
nanti dah sign in korang explore je cam biasa..
then leh la letak ads HEARTBEAT ni banyak kat blog korang..
and leh la dapat duit banyak banyak kan!
so when dah cash out nanti jangan lupa belanja saya makan okay :)

so GOOD LUCK guys & HAPPY TRYING!http://www.smileycodes.info







3 comments:

Ain Abia said...

wootss!! aini lau dah dapat nti bgtau kita okee!!

diana said...

yang dapat ratus2 tu tengok la dia orang bw cemana??
memang traffic je sasaran depa..
nak beramas mesra memang tak dan..

AiniLavia said...

ain:hehe ok!ain pn join la :)

diana:hehe tu la.mostly dorg tu follower rmai..:p