Tuesday, March 15, 2011

♥ Sape Nak Duit?!

Salam sume~http://www.smileycodes.info
arini saya nak share something ngan korang..
pasal apa?
pasal DUIT!
DUIT DUIT DUIT!
dalam dunia ni sape tak suka duit kan?
saya pun nak duit..
dengan dunia yang sangat moden skang ni senang gile kot nak wat duit..
even tekan tekan guna hujung jari kat intenet pun dapat duit..
ni lah salah satu caranya!

sometimes kite blogger ni susah nak dapat duit through nuffnang right..
unless ade follower ribu riban..
kalau macam saya ni folower pun ciput je plus nak hupdate blog pun like setahun sekali memang la susah kan..
so skang ni meh nak ajak korang join benda alah ni lak..
HEARTBEAT  sila click okay :)
ramai orang cakap HEARTBEAT ni cepat dapat earning..
ade yang pasang HEARTBEAT ni baru beberapa bulan then dah dapat ratus ratusan..
fuhhh!
okay la tu kan dari xdek..
saya?eh saya baru je daftar..
kita tunggu lagi beberapa bulan agak agak saya yang jarang hupdate dan follower ciput ni dapat tak ratus ratusan..hehe~
so ape lagi jom lah join..
meh follow step step kat bawah neh :)

firstly korang kena click ads kat bawah ni:


click atas ni :)

okay dah click kan?
pastu click yang saya bulatkan kat gamba bawah neh..



okay pastu korang click lak 'create account' then create la account korang okay~





okay isi je form  ni okay :)



okay and then korang click 'Join HB!Affiliate'
gamba yang saya kat bawah ni 'My HB!Affiliate' sebab saya dah sign in..
but dun worry just click kat tempat yang sama just nama je laen laen okay..


okay then just follow the instruction..
nanti dah sign in korang explore je cam biasa..
then leh la letak ads HEARTBEAT ni banyak kat blog korang..
and leh la dapat duit banyak banyak kan!
so when dah cash out nanti jangan lupa belanja saya makan okay :)

so GOOD LUCK guys & HAPPY TRYING!http://www.smileycodes.info







Sunday, March 13, 2011

♥ Like Years ♥

wohooooo!
mish this blog so bad..
its been a long time huh?
berabad,berdekad dan berkurun lamanya..
as usual the reason why tak update update blog is...........................
I AM SO BUSY..
cliche huh..
but seriously memang busy..
yelah mane nak cukup tangan kan nak handle dua blog at the same time..
gile ke hape..
unless i am a full time blogger..
UNFORTUNALEY im not..
sooo sad..

WHY i am sooo busy like PM?

because im full time worker
  macam kecoh je kan..macam orang laen tak keje je.yela memang orang laen pun keje tapi saya ni tak pandai sangat nak bahagikan masa.macam nak luangkan masa untuk tulis blog kalau dah balik keje tu pi makan,mandi and terus tido..adoi~

because i have my own SHOPPING ONLINE BOUTIQUE
eh jap! betul ke shopping online butik?ke online shopping butik?haha gasak la..who cares..hehehe~ seriously BUSY.mane taknye nak kena update stuff kat blog..nak carik supplier lagi..tak ke leh pengsan tu..hehe~ haaa so sape sape yang belom jenguk jenguk blog saya tu silalah singgah..taknak beli pun takpe..just blogwalking je.hehe~ so meh click sini nak tengok blog saya!

MALAS
okay ni reason yang paling kuat la actually kan?haha mane taknya if dah malas tu memang takleh nak watpe la kan..nobody can help you..tapi malas malas pun ade reason die.bukan saje saje malas pun..just disebabkan oleh reason diatas.hehe~

WHY im BACK?

mish to share my OPINION & LUAH PERASAAN
sangat okay!rindu nak give opinion and luah perasaan bout what happen around me.because lately sangat banyak things yang annoying happen to me..things that make me freaking out.so i need a place to say it out loud!hehe~

i mish the CONTEST
yup!sangat rindu nak bercontest montest..saje je suka suka even dah taw tak menang pun..plus kite leh rapatkan silaturrahim between blogger kan :)

so far nie je kot yang saya ingat..actually before tulis entry ni banyak nak tulis tapi dah lupa sebab ade anasir anasir luar like TV!hehe~
so ni jelah setakat ni..
nanti kalau saya ada MASA TERLUANG lagi kite jumpa kat sini lagi okay..

Happy Sunday GUYS~

p/s: shopping kat sini Lavia Heart Couture