Wednesday, December 28, 2011

♥ Please

#2012wish: Please don't be the end of the world!




-Posted using BlogPress from my iPhone

Sunday, December 25, 2011

♥ Before Sleep

Usually if nak tidur malam saya macam take time sikitla nak tidur
Unless if penat sangat then terus tidur jela kan
Guess what apa saya buat before tidur sementara nak tunggu mata betol betol mengantok
Tadaaaa!!!



Yes saya main game ni before tido
Nama game ni is Lollipops
Yes game ni memang common game but its really helps me on this
I will play this until terlelap
Thanks to this game for accompany me before tido ;)

Friday, December 23, 2011

♥ I Need To

**warning! This entry is related from the previous entry

Owh well I am not really my boss
But sometimes I feel like what she said to me last time was true
‘Aini, you need to be monster to rule others. Otherwise people will not listen to you,
At that time I feel like, no I don’t want to be like that because I am not that kind of person
I prefer to be soft to rule and instruct people instead of monster
Because I believe that people will listen to you when you nice to them
But now I realize that, world nowadays don’t even care you are nice or monster
What they care are themselves
You can ask yourself whether this statement is true or not
I ask myself and I said yes
So right now I feel like I need to be a monster
Not because I don’t have stance but because of what happened in my surrounding
Forced me to feel this way
Emmmmm……








-Posted using BlogPress from my iPhone









♥ Wow #1

Thursday, December 22, 2011

♥ Don't Be

Last night saya ada update status kat facebook macam ni



Saya update macam tu sebab saya ada terbaca one article pasal perempuan.
I am not sure the writer is female or male but he/she very judmental.
That article sounds like 'to perempuan perempuan tak payahla jadi manja ( gedik) dengan lelaki'.
Then i was like, owh so you feel and think that perempuan manja tu gedik?
Judgemental!
It's not okay.
Totally wrong.
Manja its not dibuat buat and gedik is yes.
And more thing yang saya tak suka orang samakan dengan gedik is peramah/mesra.
Its totally different okay.
Please la buka minda sikit.
Kalau betol la peramah tu bagi mereka mereka ini ia adalah gedik, i promise i will never speak to anybody.
Its just want to be nice not gedik.
Haih!
Somrtimes i feel like, siapalah yang wujudkan perkataan gedik ni kan.
Rimas betol dengar.




-Posted using BlogPress from my iPhone











Wednesday, December 21, 2011

♥ Funny Me

Its soo funny when you pretend buat kerja but actually you tengah online use handphone.
Konon buat kerja la kan tapi disebalik buku buku tu ada handphone.
Sangat curi tulang kan saya ni :)
With the technology sekarang yang semua handphone boleh online guna wireless of course la akan berlakunya banyak kes curi tulang.
Hehe agree?
Whatever it is kena cover line.
Nanti kantoi kan susah.
Hehe okay nak continue buat kerja.
Bye bye!!! ;)





-Posted using BlogPress from my iPhone

♥ Wordless Wednesday #5





-Posted using BlogPress from my iPhone










Tuesday, December 20, 2011

♥ Jom Shopping!

Haaa skang dah nak akhir tahun kan
so as usual
YEAR END SALE!!!
everybody's favorite kan :)
so nak shopping murah murah meh shopping sini

KLIK PICTURE BELOW FOR YOUR BIG SALE 













Tuesday, December 13, 2011

♥ If I Die Young

IF I DIE YOUNG BY THE BAND PERRY






If I die young, bury me in satin
Lay me down on a, bed of roses
Sink me in the river, at dawn
Send me away with the words of a love song


Uh oh, uh oh


Lord make me a rainbow, I'll shine down on my mother
She'll know I'm safe with you when she stands under my colors, oh well
Life ain't always what you think it ought to be, no
Ain't even grey, but she buries her baby


The sharp knife of a short life, well
I've had just enough time


If I die young, bury me in satin
Lay me down on a bed of roses
Sink me in the river at dawn
Send me away with the words of a love song


The sharp knife of a short life, well
I've had just enough time


And I'll be wearing white, when I come into your kingdom
I'm as green as the ring on my little cold finger,
I've never known the lovin' of a man
But it sure felt nice when he was holdin' my hand,
There's a boy here in town, says he'll love me forever,
Who would have thought forever could be severed by


The sharp knife of a short life, well,
I've had just enough time


So put on your best boys and I'll wear my pearls
What I never did is done


A penny for my thoughts, oh no, I'll sell 'em for a dollar
They're worth so much more after I'm a goner
And maybe then you'll hear the words I been singin'
Funny when you're dead how people start listenin'


If I die young, bury me in satin
Lay me down on a bed of roses
Sink me in the river at dawn
Send me away with the words of a love song


Uh oh (uh, oh)
The ballad of a dove (oh, uh)
Go with peace and love
Gather up your tears, keep 'em in your pocket
Save 'em for a time when you're really gonna need 'em, oh


The sharp knife of a short life, well
I've had just enough time


So put on your best boys and I'll wear my pearls












Wednesday, December 7, 2011

♥ Wordless Wednesday #3

Damn! tak suka tengok gambar ni
tapi nak publish gak


credit to Google





Tuesday, November 22, 2011

♥ Jodoh

Saya ambik kat facebook.so tak sure nak credit to who :) btw thanks for sharing :)





Monday, November 21, 2011

♥ Someone Like You



I heard that you're settled down
That you found a girl and you're married now.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you.

Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the light.

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,"
Yeah.

You know how the time flies
Only yesterday was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise of our glory days

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over.

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."

Nothing compares
No worries or cares
Regrets and mistakes
They are memories made.
Who would have known how bittersweet this would taste?

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead."




Friday, November 18, 2011

♥ Hot SPot

Memandangkan sekarang ni musim bershopping shopping, meh sini saya nak promote sikit




Haaaaaaaaa cantik kan?
MAHAL????
tidak sama sekali
sangat murah okay
if you compared dengan blogshop lain memang yang ni MURAH
blogshop lain range price semua RM59-80
kan?
okay so sesapa yang berminat nak beli meh la singgah blogshop die
baju pun ada taw!

KLIK SINI

Happy shopping~
:)





Wednesday, November 16, 2011

♥ Wordless Wednesday #2





Credit to:  Facebook :I Share | You Share | He Share | She share | We Share | They Share




Monday, November 14, 2011

♥ Bila Tubuh Bergerak

It's been 3 days kening kanan saya bergerak gerak
and i wonder why
not because saya takut something bad happen tapi ia agak mengganggu saya 
haih
so saya pun search Google
and i found this


Kening kanan bergerak: alamat bahagia akan datang

wah! apekah jenis kebahagiaan yang akan datang padaku agaknya.hehe~
bahagia la sangat kan
certain people cakap tak boleh percaya benda benda macam ni
sebab tahyul / syirik
ntahla
mungkin kena tanya pada yang pakar kan
actually saya jumpa banyak tanda tanda pergerakan badan
nah! saya share kan dengan kamu~
check them out :) 

RAHSIA PERGERAKAN TUBUH BADAN

- Semua tubuh bergerak kanan dan kiri atas alamat melihat indah2 suatu pula hampir ajal atau
- Tengah kepala bergerak alamat beroleh kebajikan.
- Jika ubun2 alamat menjadi menteri atau raja atau beroleh harta banyak, orang pun kasih akan dia.
- Kepala kanan alamat barang pekerjaan beroleh untung
- Kepala kiri alamat akan sakit padahnya
- Semua kepalanya alamat beroleh sukacita
- Dahinya alamat beroleh ilmu lagi beroleh harta yang halal.
- Tengkok bergerak alamat banyak orang kasih kepadanya.
- Kening kanan alamat bahagia akan datang.
- Kening kiri lagi bertemu dengan kekasihnya.
- Kelopak mata kanan yang atas alamat beroleh hartanya di bawa oleh keluarganya dari jauh.
- Kelopak mata kiri yang atas alamat beroleh harta di bawa keluarganya jauh ia membawa untung.
- Kelopak mata yang bawah alamat akan menangis.
- Kelopak mata kiri yang bawah alamat jauh daripada bahaya / duka dan berlayar.
- Ekor mata kanan yang atas alamat jauh daripada penyakit.
- Ekor mata kiri yang atas alamatnya terlihat dengan orang di kasihi.
- Ekor mata kanan yang bawah alamat meliht orang datang dari jauh.
- Ekor mata kiri yang bawah lamat sakit .
- Jur2 mata kanan alamat sakit.
- Jur2 mata kiri alamat kasihi orang.
- Biji mata kanan alamat menangis akan sakit atau mati
- Biji mata kiri alamat sakit.
- Hidung kanan alamat jauh daripada bahaya / penyakit atau orang akan memberi rezeki yang halal padanya.
- Hidung kiri alamat akan berbahagia dan bertemu dengan kekasihnya.
- Semua hidungnya alamat berkasih sayang dengan kekasihnya.
- Pelipis kanan alamat mati / kematian.
- Pelipis kiri alamat aman hatinya
- Telinga kanan alamat mendengar khabar yang baik dan beroleh sukacita dan menang ke atas musuhnya
- Anak yamin kiri bergerak alamat orang datang tetapi orang itu daripada sabiqoh datangnya
- Pipi kanan alamat panjang umurnya lagi memakai bauan
- Pipi kiri alamat bebas daripada sakit lagi tenang hati
- Bibir yang atas alamat akan berkelahi dengan sesama lelaki tetapi segala keluarganya kasih akan dia
- Bibir bawah alamat demikian juga
- Kedua2nya bergerak alamat makan minum dan memaki
- Jur2 bibir kanan alamat berkelahi
- Jur2 kiri alamat mendengar yang baik lagi beroleh kirimannya atau ilmu
- Lidah alamat makan minum tetapi berkelahi
- Anak lidah alamat huru hara
- Gigi alamat suka citanya
- Dagu kanan alamat bertemu dengan orang kaya
- Dagu kiri alamat beroleh pengetahuan
- Semua dagu bergerak alamat beroleh pekerjaan yang baik / pekerjaan raja2
- Leher kanan alamat huru hara
- Leher kiri alamat bebas daripada penyakit
- Semua leher bergerak alamat demikian juga atau beroleh kebajikan
- Bahu kanan beroleh harta yang banyak tetapi berkelahi dahulu
- Bahu kiri alamat orang mahu berbuat jahat tetapi kita di muliakan orang
- Lengan kanan bergerak alamat beroleh kebajikan
- Lengan kiri alamat berjumpa dengan sahabat yang baik dan beroleh suka cita
- Siku kanan alamat memegang emas dan beroleh suka cita
- Siku kiri alamat demikian – kata setengah alamat di kasihi orang
- Hati tangan kanan alamat memegang emas – kata setengah alamat di muliakan orang ramai
- Hati tangan kiri alamat beroleh emas / harta lagi untung
- Ibu tangan kanan alamat beroleh harta orang dan di muliakan orang – kata lain alamat kematian
- Ibu tangan kiri alamat jadi penghulu
- Telunjuk kanan alamat berkelahi – jika pada 5 haribulan haji alamat mati / kematian
- Telunjuk kiri alamat di muliakan orang dan beroleh kebesaran tetapi sakit dahulu
- Siku jari kanan bergerak alamat berkelahi
- Siku jari kiri alamat beroleh kebesaran tetapi sakit dahulu
- Jari manis kanan beroleh harta lagi suka cita
- Jari manis kiri segera beroleh emas / perak / perempuan yang cantik
- Belikat kanan alamat cita2nya tercapai
- Belikat kiri alamat akan sangat
- Lambung kiri bergerak alamat percintaan
- Belakang beroleh bahagia tetapi sakit dahulu
- Belakang kanan alamat orang datang
- Belakang kiri alamat orang jahat percintaan
- Lambung kanan alamat percintaan
- Perut kanan alamat beroleh rezeki banyak
- Perut kiri alamat menteri akan datang
- Pinggang kanan alamat kebajikan datang
- Pinggang kiri alamat beroleh anak / harta
- Usus kanan alamat beroleh anak
- Usus kiri alamat beroleh anak / harta
- Dubur beroleh untung / rezeki halal
- Hati kanan alamat duka cita
- Hati kiri alamat sukacita
- Pusat bergerak alamat beroleh harta banyak
- Jejakan kanan bergerak alamat dekat akan berjalan
- Jejakan kiri alamat tenang hati beroleh rahmat
- Pirus kanan alamat ada orang cintai kita
- Perus kiri alamat nauri orang isterinya atau berbuat zina
- Semua perus bergerak berlekang ( berselang seli ) alamat isterinya berbuat zina
- Bahu kanan bergerak alamat ia bertemu dengan kekasih dan beroleh kekayaan
- Ari2 bergerak keduanya alamat beroleh perempuan
- Pangkal perus berkeliling alamat akan beristeri / berbuat zina
- Pintu kanan alamat akan duduk lama / orang datang pada kita
- Pintu kiri bergerak itupun demikian tetapi kita beroleh permainan yang baik
- Paha kiri bergerak alamat beroleh kebajikan / orang membawa emas pada kita
- Paha kanan alamat berjumpa dengan keluarga yang jauh / berjalan jauh
- Lutut kanan alamat beroleh darbia
- Lutut kiri di hormati orang
- Betis alamat berkelahi sesama lelaki
- Betis kiri beroleh harta
- Pergelangan kaki kanan alamat beroleh darbia
- Pergelangan kaki kiri alamat tidak untung jangan di carinya
- Kura2 kaki kanan beroleh kebajikan
- Kura kiri berjalan jauh – kata setengah pula sakit
- Mata kaki kanan almat berjumpa dengan orang datang dari jauh
- Mata kaki kiri alamat mendengar berita baik
- Ibu kaki kanan alamat mendengar berita kematian
- Ibu kaki kiri berjumpa dengan orang pergi lama akan datang
- Telunjuk kaki kanan alamat akan sakit
- Telunjuk kaki kiri berbahagia
- Siku jari kaki kanan alamat beroleh pekerjaan yang baik tetapi berkelahi dahulu
- Jari manis kaki kanan alamat bertemu dengan orang mencuri benda kita
- Kelingking jari kanan berkain baru / barang kehendaknya
- Kelingking kaki kiri alamat sakit hati
- Tumit kanan bergerak kehilangan
- Tumit kiri pun demikian
- Tapak kaki melihat orang yang baik perangainya
- Hati kaki kanan alamat suka cita
- Hati kaki kiri alamat berjalan

Credit to blog ini 



Thursday, November 10, 2011

♥ I Shayang You Lebih

Tengokla budak comey ni
Mustahil saya tak sayang dia
Sangat pandai buat muka comey comey
Aliya, ateh miss you so much~




♥ Aku Maafkan Kamu


Ada teratak di hujung kampung
Bawah cermin kopak ada kotak
Tersembunyi dalamnya ada tempurung
Sembunyi bawahnya katak melalak

Atur sepuluh daktil batal yang batil
Detik dua usul ditutup satu lagi tampil
Dari halaman rusuk kiri satu susuk ganjil
Minta diisolasi dari dalil busuk jahil
Aspirasi tak serasi dengan suara bunyi
Inkarserasi dari penghuni dan keluarga bumi
Surat wasiatnya atas paksi dalam rumi
Minta dikebumikan hidup-hidup dalam guni
Mana cepat terbang atau warna gelang tangan
Buah fikiran aneh tergantung di persimpangan
Halusinasi susuli ketandusan ihsan
Ubat parut auditori kesan artileri insan
Gagal dikesan
Aku maafkan kamu
Tak perlu kita bertemu
Cukup kau tahu
Yang aku maafkan kamu
Tolong teruskan hidup
Jangan sebut namaku
Timbul tenggelam, timbul tenggelam
Acapkali terpendam, acapkali tersergam
Cermin muka kopak penuh bintik hitam silam
Ini bukan lagu rindu ini madah dendam
Kutimbang tanpa neraca di awal usia
Ku dihukum masuk neraka oleh manusia
Minta tunjuk lubang atau pintu tak dapat jawapan jitu
Jadi yang tak berganjak biarkan saja begitu
Maafkan mereka, mereka tidak tahu
Mereka tidak ramas buku, mereka segan ilmu
Mereka tidak fasih malah fasik guna kata
Kita kongsi nama bangsa tapi tidak kasta bahasa
Maafkan mereka, mereka tiada nilai
Ibu bapa lalai dari kecil dah diabai
Tanpa kasih sayang, mereka suka menyakiti
Kita kongsi warna mata tapi tidak warna hati
Atas kepala murai sekawan
Mari ku ramit kucup lehernya
Terlalu rahi dendam di angan
Sampai terkacip mulut mahirnya
Aku maafkan kamu
Tak perlu kita bertemu
Cukup kau tahu
Yang aku maafkan kamu
Tolong teruskan hidup
Jangan sebut namaku
Jangan ahli sihir seru nama maharaja
Nanti segerombolan hantu bisu yang menjelma
Guna hak berfikir sebelum hak untuk bersuara
Kalau terpelajar sila guna hak miranda
Pura-pura dengar, telan tapi tidak hadam
Hafaz bila lafaz tapi mereka tidak faham
Mereka mula kiri, aku kanan bila baca
Sudah mahir rumi, mari tafsir alif ba ta
(Alif)
Ada teratak di hujung kampung
(Ba)
Bawah cermin kopak ada kotak
(Ta)
Tersembunyi dalamnya ada tempurung
Sembunyi bawahnya katak melalak

Aku maafkan kamu
Tak perlu kita bertemu
Cukup kau tahu
Yang aku maafkan kamu
Tolong teruskan hidup
Jangan sebut namaku
Ada teratak di hujung kampung
Bawah cermin kopak ada kotak
Tersembunyi dalamnya ada tempurung
Sembunyi bawahnya katak melalak
Ternyata kamu lebih suci dari apa yang kubayangkan



Thursday, October 20, 2011

♥ World's Best Universities Ranked

University of Cambridge (United Kingdom)

Harvard University (United States)

Massachusetts Institute of Technology (United States)

Yale University (United States)

University of Oxford (United Kingdom)

Imperial College London (United Kingdom)

UCL (University College London) (United Kingdom)

University of Chicago (United States)

University of Pennsylvania (United States)

Columbia University (United States)

Source from Yahoo
Picture from Google


Tuesday, October 18, 2011

♥ Stereo Heart



[Adam Levine:]
My heart's a stereo
It beats for you, so listen close
Hear my thoughts in every no-o-o-te
Make me your radio
Turn me up when you feel low
This melody was meant for you
Just sing along to my stereo

[Travie McCoy:]
Gym Class Heroes baby!
If I was just another dusty record on the shelf
Would you blow me off and play me like everybody else?
If I asked you to scratch my back, could you manage that?
Like yea [scratched], check it Travie, I can handle that
Furthermore, I apologize for any skipping tracks
It's just the last girl that played me left a couple cracks
I used to used to used to, now I'm over that
Cause holding grudges over love is ancient artifacts

If I could only find a note to make you understand
I'd sing it softly in your ear and grab you by the hand
Just keep it stuck inside your head, like your favorite tune
And know my heart's a stereo that only plays for you

[Chorus:]
My heart's a stereo
It beats for you, so listen close
Hear my thoughts in every no-o-o-te
Make me your radio
Turn me up when you feel low
This melody was meant for you
Just sing along to my stereo

Oh oh oh oh, oh oh oh oh to my stereo
Oh oh oh oh to sing along to my stereo

[Travie McCoy:]
Let's go!
If I was an old-school fifty pound boombox
Would you hold me on your shoulder, wherever you walk
Would you turn my volume up in front of the cops
And crank it higher everytime they told you to stop
And all I ask is that you don't get mad at me
When you have to purchase mad D batteries
Appreciate every mixtape your friends make
You never know we come and go like on the interstate

I think I finally found a note to make you understand
If you can hit it, sing along and take me by the hand
Just keep me stuck inside your head, like your favorite tune
You know my heart's a stereo that only plays for you

[Chorus:]
My heart's a stereo
It beats for you, so listen close
Hear my thoughts in every no-o-o-te
Make me your radio
Turn me up when you feel low
This melody was meant for you
Just sing along to my stereo

Oh oh oh oh, oh oh oh oh to my stereo
Oh oh oh oh to sing along to my stereo

[Bridge:]
I only pray you'll never leave me behind (never leave me)
Because good music can be so hard to find (so hard to find)
I take your hand and hold it closer to mine
Thought love was dead, but now you're changing my mind

[Chorus:]
My heart's a stereo
It beats for you, so listen close
Hear my thoughts in every no-o-o-te
Make me your radio
Turn me up when you feel low
This melody was meant for you
Just sing along to my stereo

Oh oh oh oh, oh oh oh oh to my stereo
Oh oh oh oh (Gym Class Heroes baby!) to sing along to my stereo

Yeah

Thursday, October 13, 2011

♥ My Miracle

WARNING ALEART!
ENTRY INI PANJANG DARI YANG LAIN


Today nak jadi caring sikit sebab saya nak sharing cerita
Hehe well sharing is caring kan
Okay meh sini nak cerita
Dulu muka saya  takdek jerawat
Okay I know semua orang pun  macam tu kan
Sekolah menengah still takdek jerawat
Then after SPM pergi PLKN dah start ada sebab berkawat panas peluh peluh semua kan
Then time matriks became worse
Makin banyak jerawat  siap dengan parut sekali
Then time UNI pun still banyak parut
Then I start wondering why my face became worse day by day
Then I realize that I do not really take care of it
I mean like super take care
I just wash my face and put toner
That’s all
That’s the worse part of taking care of my skin
Well we know that teenager's stage, pimples memang very easy to come out
Like a show time for pimples!
Supposed this stage I need to take care of it very seriously because my skin is oily type
But I didn’t care of it and just let the pimples grow on face sesuka hati dia je
Then scars is the result I get
So now I am working I am realize that I really need to take care of my face unless the scars will remain forever on my face
So I have decided to find the products that really make my scars disappear
Or at least reduce it so that it will not that obvious
Then start la pencarian mencari produk yang sangat berkesan
Macam macam la jumpa kan
Banyak sangat nama nya
Tak tersebut pulak
Before this dah memang sangat banyak produk saya guna and the latest one is Shadira
Pernah dengar tak?
Saya pakai shadira sebab saya tengok kat interenet banyak orang cakap berkesan untuk hilang parut
Then I try la
Shadira ni saya pakai  dalam 6 months
Then after that I stop because nothing happen
Just my skin more oily
Maybe my skin not really suitable for this
But seriously semua local products yang I used tak sesuai dengan my skin
Semua buat muka saya jadi lagi berminyak
So this is not good for my oily skin
Then one day saya mengadu dengan my clique that how much i worried about my skin
The she said try la ARTISTRY
Then I just like, sorry what is that?
Because I never heard that name
Then she start explain to me about ARTISTRY
Kalau nak taw banyak boleh click link ni
She said dulu her face lagi teruk dari saya
Like everywhere is pimples
Then I just like, yeke?
Ntah ntah propa je sebab nak jual produk
Then after dia tunjuk muka dia before pakai ARTISTRY I was very shocked because it was really bad
and now I see her face she’s got very preety and fair skin

Then I decided to try ARTISTRY
Saya try beli cleanser and toner dulu
yela takut tak sesuai kang rugi pulak kan
At first try the products  saya dah jatuh hati
You know why?
Because I feel my skin very soft even saya baru pakai for the first time
Its very Impressive
The other thing I like is after I washed my face the feels s different
Tak macam saya pakai produk before before ni
After cuci muka kulit rasa tegang and tengok kat cermin macam kering
So after that impressive performance, I deicded to buy 1 set
Cleanser, toner, moisturizer and saya tambah make up remover and masque
For the first time saya tak rasa membazir untuk beli produk at price like this
You know its worth it
Now saya dah pakai dalam 4 months
Dah nak masuk second cleanser
Baru je beli semalam tapi tak guna lagi sebab yang lama still ada
How about my face?


For now:
  • Scars reduced (important)
  • Skin tone sekata compared to before, macam bertompok tompok
  • Pores size reduced. Takdekla besar macam dulu. Very obvious especially bila apply make up
  • Skin brighter and tak kusam. Before this kulit sangat tak bermaya and nampak letih
  • Bila apply make up Nampak smooth je
  • and yang paling penting SAYA HAPPY!
Top 5 Organic Products


ARTISTRY Balancing Skin Care System

ARTISTRY essentials Pore Cleansing Masque

ARTISTRY Gentle Action Makeup Remover

That’s for  now
Sebab baru lagi kan
So I will keep on used Artistry because I want to be like my friend
No more scars!
Cheers to no more scars! 

I finally found my skin food. Very grateful :)