Wednesday, December 8, 2010

♥ S.B huh?

salam and hye~
disebabkan hujan yang terlampau lebat telah melanda shah alam jadi saya tangguhkan niat saya nak balik..
kenapa?
sebab hujan dan saya park kete nun jauh di hujung sane dekat dengan restoran zam zam..
sebab?
sebab tengahari tadi saya kaur kuar p post ofis then parking dah full,,
aiyak!
so begitulah al-kisah nya..
saya jugak balik lambat sebab nak ikot di ajak oleh PA bos untuk pergi melihat lihat dan meninjau ninjau rumah untuk chairman ARAB kami di ARCAPELA..
phewit~
cantek gile umah tu..
kalau den dapat memang taknak kuar umah dah..
nak duk dalam umah sampai tua..
pastu mati kebuluran dalam umah..
hehe~ 
sia sia hidup..
addoi~
merepek pe ntah petang petang yang ujan ni..
typing error pun banyak neh..
adei~ 
penat menekan BACKSPACE..


nak taw tak nak taw tak..
sedang saya sibuk membelek ruangan gosip,cewah,saya pun singgah di OHBULAN.COM..
tekezut!
sebab pe?
sebab SEIN & NANA sah bercerai..
adoi~
memang sah la SEHATI BERDANSA  ni ade something wrong..
bahaya bahaya..
memang jodoh di tangan TUHAN..
tapi soo coincedence la pulak kan..
mostly yang masuk sehati berdansa sume bercerai..
haih~
i have no word to say..
harap harap time saya kahwin nanti saya tak gedik gedik nak masuk sehati berdansa atau sewaktu dengannya..
hehehe~


to sape sape yang nak baca blog gosip yang agak latest die punye news leh la bukak website yang saya list ni..
lagi latest daripada melod* and paper..
sometimes dorang amek dari blog je..
ok CHECK THIS OUT!~





okay have fun..papai~



2 comments:

habuk habuk said...
This comment has been removed by the author.
AiniLavia said...

undi byk2 k..