Thursday, December 9, 2010

♥ Please DONT

salam & hye..


saya skang masih kat ofis..
so skang saya ngah CURI TULANG la ni..
actually saya bukan sengaja nak curi tulang tapi terpaksa..
SEBAB.......................
laptop ofis yang saya gune problem..
ntah pe lah prob die dorang buat tadi..
so saya tak buat keje sangat la..
SEBAB.......................
sume keje saya ada dalam laptop..
damn!
everything kat dalam tu okay..
EVERYTHING..
and the most important is company proposal yang saya handle..
GOSH!
saya tak buat back up pun..
just kat dalam laptop tu je ada..



kalau laptop tu kena format cmne???
damn again!
hopefully laptop tu takdek pape and boleh dibaiki..
gile nak wat balik proposal tu???
taknakkkkkkkkk..
saya boleh jadi gile taw tak?
hopefully takdek pape..
AMIN~

6 comments:

miss puteri said...

amin. doakan semua data ada nanti (~_^)..jgn tensi2 ye

AiniLavia said...

amin jugak~
thanks put..:)

biskut said...

uish..mesti buat back up oo,nanti nyesal tak sudah.kena standby ok.jangan harap everthing is orait.tak tau menda nak jadik.

AiniLavia said...

dh nyesal xsudah ni.memg xleh diselamatkn dah..huwaaaaa..:(

NARDtheNERD said...

dah okay belum dear..
hope everythings fine...

:)

AiniLavia said...

xdpt diselamatkan proposal tu..:(