Wednesday, December 1, 2010

♥ Itu Mereka

ok since dah tukar template blog tengahari td,so rajin sikitlah nak update..
hehe rajin la sangat..
okay first of all selamat datang to my new follower..
ceh cam ramai je yang follow..
hehehe~
okay whatever it is..
WELCOME TO MY HUMBLE BLOG...
wah~humble ke..

okay just nak update sikit sikit pe yang berlaku lately..
nak cite pasal muzik muzik separuh akhir yang saya dan kawan kawan saya pergi..
tak nak cite panjang lebar..
just nak cakap saya masih lagi jatuh cinta ngan faizal tahir..
homaigosh homaigosh!
pegi konsert malam tu sebab nak tengok die je..
if die takdek malas nak pergi..
cause dah lame nak jumpe die in real life..
nak terserempak pun susah..
artis lain tu selalu jugaklah terserempak..
okay tak nak cite pasal terserempak ngan artis laen..
hehe~
so conclusion sangat puas hati...
you know what,time die perform tu rasa nak naek stage je!
hehehihihoho~

so congrats la yang dapat masuk AJL..
okay just wanna share with you bout that night..

FAIZAL TAHIR
as ususal,sangat ENSEM dan menggugat jiwa.hehe~bout the voice tak payah cakap la kan.sume orang dah taw..

NOH
sangat SENGAL and jadi pak lawak malam tu..rase nak cubit je die sebab sengal yang melampau.hehe.die memang sempoi and mesra..

AZLAN
suara terbaek.dulu ingat die sombong but then okay je.SWEET..

TOMOK
terkezut!!!!bukan sebab rambut kerinting die.tapi sebab die sangat KURUS..tapi takpe takpe.sebab kat twitter die dah tunjuk gamba yang die sedang minum something untuk gemok..yay! jom gemok sesama!

STACY
sangat SHANTEK.but then seluar die too tight and die telah buat kesalahan fashion yang paling besar..ape?kalau nak taw p google or selalu lah tengok E! chanel okay..:)

ADIRA
soo CUTE.dah la kecik..rase nak penyet penyet je.hehe~

YUNA
just tak suka cara die pakai tudung sebab macam nak tercabut je.and that time sume orang pun cakap macam nak tarik je tudung die tu.people keep saying that die sombong tapi tengok die okay je.MESRA JE..talking bout yuna,that night ade 1 insiden between us yang saya rase sangat kelakar.that time die pandang saya and senyum.but me wat muke takde perasaan,saya bukan segaja buat tapi blur,tak taw nak bagi respon macam mane.adoi~then yuna pun macam segan kot sebab saya tak reply senyuman die.sure die ingat saya anti die.hehehihihoho kelaka kelaka~oh yuna..:)

frust jugak ckit lagu manifestasi tak masuk AJL..
besh kot lagu tu..UNIK~

ni je kot artis that night yang saya nak highlight..yang laen tu just okay..hopefully dapat tiket pergi AJL lak..weee~

p/s:time kat parking jumpa ally iskandar.die naek lancer kaler maroon..wah~ :)








okay see you next entry~

2 comments:

♥ Roshazzy Shag ♥ said...

Wahh wahh. Chun template baru ni! Tergoda I tengok :P

Best gila dapat jumpa ramai artis! Tak tahan tu, jumpa Yuna terkelu. Kiki :D

AiniLavia said...

comey kan template..
hehe memg besh.bukan terkelu la moy tp blur.hehehe~