Tuesday, December 14, 2010

♥ Yay~

salam and hye..

last wekend memang hectic..
even tak hectic sangat nak jugak bagitaw hectic..
hehehehe~
bz ngan ape?
bz ngan my online boutique..
wekend aritu pergi survey harga body mannequin and baju for boutique..
huh penat penat..
penat drive and penat jalan..
tapi takpe demi boutique ku~
hehehihihoho~

okay okay meh tengok blog saya..

tadaaaaa!


this is my online boutique..
(sila click link itu..:))












actually banyak lagi yang tak siap..
ade lagi nak tambah tambah..
bout my product,buat masa skang saya nak jual my preloved item dulu which is baju yang baru pakai 1-3 kali..
condition still good and no defects okay..:)
sometimes ada baju yang only try for trying pupose..
so its like new item..
i also have shoes yang beli at wrong size..
mostly vincci brand..
brand new item pun ade gak..
so kalau taknak confuse mane satu preloved and new item sila tengok label okay?
:)

so check it out!~

Thursday, December 9, 2010

♥ Please DONT

salam & hye..


saya skang masih kat ofis..
so skang saya ngah CURI TULANG la ni..
actually saya bukan sengaja nak curi tulang tapi terpaksa..
SEBAB.......................
laptop ofis yang saya gune problem..
ntah pe lah prob die dorang buat tadi..
so saya tak buat keje sangat la..
SEBAB.......................
sume keje saya ada dalam laptop..
damn!
everything kat dalam tu okay..
EVERYTHING..
and the most important is company proposal yang saya handle..
GOSH!
saya tak buat back up pun..
just kat dalam laptop tu je ada..



kalau laptop tu kena format cmne???
damn again!
hopefully laptop tu takdek pape and boleh dibaiki..
gile nak wat balik proposal tu???
taknakkkkkkkkk..
saya boleh jadi gile taw tak?
hopefully takdek pape..
AMIN~

Wednesday, December 8, 2010

♥ S.B huh?

salam and hye~
disebabkan hujan yang terlampau lebat telah melanda shah alam jadi saya tangguhkan niat saya nak balik..
kenapa?
sebab hujan dan saya park kete nun jauh di hujung sane dekat dengan restoran zam zam..
sebab?
sebab tengahari tadi saya kaur kuar p post ofis then parking dah full,,
aiyak!
so begitulah al-kisah nya..
saya jugak balik lambat sebab nak ikot di ajak oleh PA bos untuk pergi melihat lihat dan meninjau ninjau rumah untuk chairman ARAB kami di ARCAPELA..
phewit~
cantek gile umah tu..
kalau den dapat memang taknak kuar umah dah..
nak duk dalam umah sampai tua..
pastu mati kebuluran dalam umah..
hehe~ 
sia sia hidup..
addoi~
merepek pe ntah petang petang yang ujan ni..
typing error pun banyak neh..
adei~ 
penat menekan BACKSPACE..


nak taw tak nak taw tak..
sedang saya sibuk membelek ruangan gosip,cewah,saya pun singgah di OHBULAN.COM..
tekezut!
sebab pe?
sebab SEIN & NANA sah bercerai..
adoi~
memang sah la SEHATI BERDANSA  ni ade something wrong..
bahaya bahaya..
memang jodoh di tangan TUHAN..
tapi soo coincedence la pulak kan..
mostly yang masuk sehati berdansa sume bercerai..
haih~
i have no word to say..
harap harap time saya kahwin nanti saya tak gedik gedik nak masuk sehati berdansa atau sewaktu dengannya..
hehehe~


to sape sape yang nak baca blog gosip yang agak latest die punye news leh la bukak website yang saya list ni..
lagi latest daripada melod* and paper..
sometimes dorang amek dari blog je..
ok CHECK THIS OUT!~





okay have fun..papai~



Friday, December 3, 2010

♥ That's it

salam and hye..

i feel miserable today..
i dunno..
but i just wanna say that i have my own principle..
and dun wanna know bout others..
but i am..
i dun think that we need to be really open minded to satisfy other..
agak agak la kan nak open pun..
betol tak..
takkan sampai nak open sampai tak dek prinsip diri..
i dun give a damn if they keep on saying that i'm not open minded..
i am open minded okay..
but open minded pun tengok tempat la..
takkan part yang tak senonoh tu nak open jugak kan..
orang lain mungkin,but not me..okay?
thats all..

Thursday, December 2, 2010

♥ Daripada Cik Comot~

salam and hye..
baru abes keje and ngah lepak lepak kat ofis..
so saya nak update blog..
petang ni update pasal award yang telah diberikan oleh cik moy kepada saya..
rajin rajin kan lah pergi blogwalking kat blog die~
actually dah berzaman lama die bagi award ni but tak sempat nak update blog..
sangat malas busy..
today rajin sikit so update lah..
okay meh tengok award yang cik moy kasi saya..
shantek kan?

penerima anugerah daripada cik moy ni kena jawab soklan..
so meh sini saya nak jawab soklan soklan dari cik moy..


1. Nama penuh anda.
okay full name ye! full name saya NORAINI BT MOHAMAD DAUD..just call me AINI..acece macam orientation week lak.hehehe~

2. Kenapa jadi pengikut belog ini [shagcomot]?
okay untuk pengetahuan cik moy saya jadi folower cik moy sebab saya suka kawan ngan cik moy..plus blog cik moy creative babe..:)

3. Apa pandangan anda pasal belog ni [shagcomot]?
creative, somel, shantek and COMOT..hehe~

okay itu sahaja untu petang yang dingin ini sebab baru lepas hujan..see you next entry ya!~



♥ Finally


okay finally taw pun camne nak upgrade..
upgrade pe?
ala entri before this pasal konpius tu..
konpius la sangat kan..hehehe~
btw thanks to tema cause menunjukkan saya ke jalan kebenaran..
hehehe~
so kepada tema amek ni hug daripada ku untukmu..


ni gamba saya kasi hug kat tema..:p
so kepada sape sape nak taw macam mane cara die meh sini saya nak bagitaw..
  1. pergi dekat setting.
  2. tengok basic punye then select post editor.
  3. then click dekat update editor.
  4. tadaaaaa!~ dah siap pun..AS SIMPLE AS THAT~
okay so jom ramai ramai kite upgrade..

p/s:entah entah saya sorang je tak upgrade..lambat.hehehe~
















♥ Something That I Need To Know

salam and hye..

baru je create blog baru for boutique online..
just create je opening nye lambat lagi kot..
but that is not the problem right now..
saya konpius,konpius dan konpius..
kenapa blog saya tak jadi macam dalam gamba ni..


haaaa nampak tak..
blog saya punye takdek pun function yang banyak macam yang dalam gamba ni..
ala function yang macam strike tu..
nape ek?
tu version baru eh?
so kalau nak jadik camtu nak wat macam mane?
leh upgrade ke?
haaa tu dio dah keluaq dah soklan soklan yang bermain di fikiran cek skang ni..
hehehe~
but seriously saya nak blog saya jadi macam dalam gamba tu..
senang sikit..
so sape sape leh tolong and share sila bagi tunjuk ajar pada saya okay? :)



p/s:lagi satu tulisan blog saya tak leh wat colourful.huuu toucing la camni..:(

Wednesday, December 1, 2010

♥ Itu Mereka

ok since dah tukar template blog tengahari td,so rajin sikitlah nak update..
hehe rajin la sangat..
okay first of all selamat datang to my new follower..
ceh cam ramai je yang follow..
hehehe~
okay whatever it is..
WELCOME TO MY HUMBLE BLOG...
wah~humble ke..

okay just nak update sikit sikit pe yang berlaku lately..
nak cite pasal muzik muzik separuh akhir yang saya dan kawan kawan saya pergi..
tak nak cite panjang lebar..
just nak cakap saya masih lagi jatuh cinta ngan faizal tahir..
homaigosh homaigosh!
pegi konsert malam tu sebab nak tengok die je..
if die takdek malas nak pergi..
cause dah lame nak jumpe die in real life..
nak terserempak pun susah..
artis lain tu selalu jugaklah terserempak..
okay tak nak cite pasal terserempak ngan artis laen..
hehe~
so conclusion sangat puas hati...
you know what,time die perform tu rasa nak naek stage je!
hehehihihoho~

so congrats la yang dapat masuk AJL..
okay just wanna share with you bout that night..

FAIZAL TAHIR
as ususal,sangat ENSEM dan menggugat jiwa.hehe~bout the voice tak payah cakap la kan.sume orang dah taw..

NOH
sangat SENGAL and jadi pak lawak malam tu..rase nak cubit je die sebab sengal yang melampau.hehe.die memang sempoi and mesra..

AZLAN
suara terbaek.dulu ingat die sombong but then okay je.SWEET..

TOMOK
terkezut!!!!bukan sebab rambut kerinting die.tapi sebab die sangat KURUS..tapi takpe takpe.sebab kat twitter die dah tunjuk gamba yang die sedang minum something untuk gemok..yay! jom gemok sesama!

STACY
sangat SHANTEK.but then seluar die too tight and die telah buat kesalahan fashion yang paling besar..ape?kalau nak taw p google or selalu lah tengok E! chanel okay..:)

ADIRA
soo CUTE.dah la kecik..rase nak penyet penyet je.hehe~

YUNA
just tak suka cara die pakai tudung sebab macam nak tercabut je.and that time sume orang pun cakap macam nak tarik je tudung die tu.people keep saying that die sombong tapi tengok die okay je.MESRA JE..talking bout yuna,that night ade 1 insiden between us yang saya rase sangat kelakar.that time die pandang saya and senyum.but me wat muke takde perasaan,saya bukan segaja buat tapi blur,tak taw nak bagi respon macam mane.adoi~then yuna pun macam segan kot sebab saya tak reply senyuman die.sure die ingat saya anti die.hehehihihoho kelaka kelaka~oh yuna..:)

frust jugak ckit lagu manifestasi tak masuk AJL..
besh kot lagu tu..UNIK~

ni je kot artis that night yang saya nak highlight..yang laen tu just okay..hopefully dapat tiket pergi AJL lak..weee~

p/s:time kat parking jumpa ally iskandar.die naek lancer kaler maroon..wah~ :)








okay see you next entry~