Thursday, November 4, 2010

♥ Cik Leena Shomel In The House~

high heels memang sangat megganggu gugat jiwa..
soo shantekk okay..http://www.smileycodes.info
even kalau pergi shopping masuk kedai kasut tak kesah lah vincci ke nose ke lewre ke fabiano ricco ke or kedai kedai kasut kat sungei wang yang saya suke pergi tu, wajib tengok high heels even that time bukan nak beli high heels pun..
just cannot resist okay..http://www.smileycodes.info
because they're soo beautiful~


but its like dah lame tak pakai high heels..
dunno why..
maybe dah bosan dengan kasut kasut yang ade..
or maybe skang nie prefer flat than high heels..
but tetibe ternampak contest ni and tersangat lah teruja..
so thanks to cik penganjur cik leena shomelll~http://www.smileycodes.info
okay wait wait..
before that nak bagitaw ni..
saya terserempak ngan contest ni kat blog cik amen shomell~
thanks to cik amen juge~http://www.smileycodes.info
so mari mari jom jom kite tengok syarat syarat contest ni..




okay ni banner untuk contest ni..cik leena cakap die penat buat banner ni.so paste la di blog anda dengan bangganya~http://www.smileycodes.info

~cara cara nak join~

  • buat entri kat blog anda pasal giveway dari cik leena ni and letak sekali banner yang shomelll ini---->DONE
  • dah siap siap buat entri pastu cik leena suh tinggal kan kat sini..click je okay..---->DONE
  • okay then cik leena cakap kalau nak tag kawan kawan pun boleh taknak pun takpe..cik leena cakap lagi kalau nak follow die boleh kalau tak nak pun takpe..
cik leena punya pasal saya nak tag kawan kawan saya supaya berita ini disebarkan..
hehehe~
dan saya juga telah men follow cik leena dengan sukarela~http://www.smileycodes.info

::kawan kawan yang di tag adalah::


okay kawan kawan saya silalah join okay~http://www.smileycodes.info



Lavia cakap mari mari join~