Tuesday, November 30, 2010

♥ Too Much

too much too say..
sampai tak taw nak cakap ape..
too much too update sampai tak taw nak update ape..
too much, too much and too much..
thats the only word..
that i can say..

Wednesday, November 17, 2010

♥ Hari Ini...

fuhhhh~
dah lame gile kot tak update blog..
its been a week..
super duper busy okay..
today just simple update..
just nak wish kat sume sume sume..

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA~

semoga sume dapat terbaek untuk hari raya nie..
sape sape yang nak makan satay meh la datang umah..
makan satay..


okay nak pegi makan satay jap..
jumpe lagi next entri..
daaaa~




Wednesday, November 10, 2010

♥ Its Call New

oh oh oh oh..
banyak yang saya kena belajar untuk keje baru ni..
quite blur but interesting..
sebab banyak benda baru yang kena belajar and buat..
so its like baby yang tengah nak belajar merangkak..
dat time baby tu memang excited nak gerak and excited bile nampak something..
homaigosh am i a baby?
hehehihihoho~
okay dah nak kemas kemas balik keje..
tomorow our chairman from saudi Arabia nak datang visit..
alamak camne ni dah lupe cakap Arab daaaa.....
hopefully esok lebih baek dari arini..
amin~

Tuesday, November 9, 2010

♥ B.U.S.Y.word...


saya sangat bz skang..

so tak sempat nak update blog..

nanti ade mase saya akan update..

hehehe~




HAVE A NICE DAY YA~

Saturday, November 6, 2010

♥ Homaigosh

I’m freaking out..

My eyes keep on berkedip kedip since khamis..

What’s wrong wit mmy eyes..

People keep saying that something bad will happen..

Google also wrote the same thing..

Oh my Allah~

Jauh an lah semua perkara yang tak baek from happen..

I’m freaking out when I think boout it..

I know its syirik but… I dunno..

What can I do right now is keep oon praying..

Hope you guys will do the same thing..

Amin~

Thursday, November 4, 2010

♥ Cik Leena Shomel In The House~

high heels memang sangat megganggu gugat jiwa..
soo shantekk okay..http://www.smileycodes.info
even kalau pergi shopping masuk kedai kasut tak kesah lah vincci ke nose ke lewre ke fabiano ricco ke or kedai kedai kasut kat sungei wang yang saya suke pergi tu, wajib tengok high heels even that time bukan nak beli high heels pun..
just cannot resist okay..http://www.smileycodes.info
because they're soo beautiful~


but its like dah lame tak pakai high heels..
dunno why..
maybe dah bosan dengan kasut kasut yang ade..
or maybe skang nie prefer flat than high heels..
but tetibe ternampak contest ni and tersangat lah teruja..
so thanks to cik penganjur cik leena shomelll~http://www.smileycodes.info
okay wait wait..
before that nak bagitaw ni..
saya terserempak ngan contest ni kat blog cik amen shomell~
thanks to cik amen juge~http://www.smileycodes.info
so mari mari jom jom kite tengok syarat syarat contest ni..




okay ni banner untuk contest ni..cik leena cakap die penat buat banner ni.so paste la di blog anda dengan bangganya~http://www.smileycodes.info

~cara cara nak join~

  • buat entri kat blog anda pasal giveway dari cik leena ni and letak sekali banner yang shomelll ini---->DONE
  • dah siap siap buat entri pastu cik leena suh tinggal kan kat sini..click je okay..---->DONE
  • okay then cik leena cakap kalau nak tag kawan kawan pun boleh taknak pun takpe..cik leena cakap lagi kalau nak follow die boleh kalau tak nak pun takpe..
cik leena punya pasal saya nak tag kawan kawan saya supaya berita ini disebarkan..
hehehe~
dan saya juga telah men follow cik leena dengan sukarela~http://www.smileycodes.info

::kawan kawan yang di tag adalah::


okay kawan kawan saya silalah join okay~http://www.smileycodes.info



Lavia cakap mari mari join~