Tuesday, October 19, 2010

♥ You Have No Idea!


baru je nak ber mood baek arini..
tetibe something happen lak pagi tadi..
ROSAK MOOD!
pagi tadi nak kuar parking..
time nak kuar tu tetibe ade motor lalu kat belakang kete..
then die pandang cam bengang..
dua tiga kali lak tu pandang..
cam tak puas hati..
maybe time nak kuar parking tadi die lalu kot..
but supposed kalau dah tengok orang nak kuar parking tu,stop la jap..
sebok nak lalu gak tu asal????
then nak tak puas ati kat orang lak..
go to he** okay!http://www.smileycodes.info
sakit hati okay sebab memang sepatutnya die stop kot..
poyo je lebih pandang pandang orang cam tak puas ati..
wekkkk menyampah!
so today kena parking tempat laen..
takot die marked kete then die calar ke pe ke..
bukan leh caye orang skang neh..
huh!http://www.smileycodes.info


Saya Sangat Bengang Kuasa 3

No comments: