Monday, October 4, 2010

♥ Please Know How Much I Love You

semalam kisah yang sangat menyayat hati telah berlaku..sangat menyayat okay..
speechless..why?sebab kete myvi kesayangan saya yang ibarat macam nyawa saya telah dilanggar..

okay saya nak nyanyi lagu untuk orang yang langgar kete saya tu

according to me
you stupid you useless
you cant do anything right!

okay lega sikit after nyanyi lagu tu.hehe~no wonder la orang bile marah suka maki maki..
sebab rase relief rupenye..hehee~

okay sambung balik..emm actualy dilanggar tu cam teruk sangat je an bunyik nye..
pe ek perkataan sesuai?emm tergesel kot..tergesel pun tergesel gak tapi memang teruk okay kesan geseran tu..dalam kot..
nak gune autosol pun tak boleh dah..okay sape yang tak taw autosol tu something yang boleh gune untuk hilang an calar..tapi kalau 'luka' die terlampau dalam then die tak efective la..
cewah cam pakar kete pulak.hahaha..ni sume pak daud aka abah saya la yang ajar sume ni..siap ade class lagi..hehehihihoho~

okay back to the story..semalam hangout ngan senah and ainur kat wangsa walk..time nak balik cam rushing sebab nak kena drive balik shah alam lak..taw jela an MRR2 jam cam nak giler especially area ampang..fobia tol kat situ.haih!~
rushing kuar parking sume tak dek lah pulak nak check kete that time..selalu cam check gak tengok tayar kiri kanan sume but semalam tak sempat nak tengok tengok..
then pegi umah my sis dulu cause ade open house..after parking kuar kete tetibe nampak kat skirt tu cam hitam hitam..
first ingat an cam kesan kotor ke pe ke..but then bile pegang je,damn!abes cat sume..
terus kal abah sume cam orang giler..oh my..
saya nie dah la jenis yang sayang barang barang saya..can you imagine how i feel that time?
its like nak patah balik wangsa walk then pegi tengok cctv bagai..
huh itu tak mungkin la berlaku an..gila nak patah balik pegi wangsa walk..but if teruk gile sampai kemik bagai memang patah balik la..
after that memang monyok giler muke..tido pun sampai termimpi mimpi pasal kete..memang sleeping with broken heart la semalam..just imagine something yang kite sayang ditimpa MALAPETAKA..sedih kot..tak saba wekend sebab abah cakap nak bawak pegi bengkel..please get well soon my love..:(

No comments: