Monday, October 25, 2010

♥ Pixies?Nope...

okay entri nie saje saje nak update pasal pape yang menarik mata dan pandangan saya buat masa skang..
cewah!
semalam FFM
sume orang taw an..
saya sangat suke sebab ehem ehem menang..
nak taw sape tak?
jeng jeng jeng..
paling ensem kat malaysia pada saya setakat neh..
okay okay nak umum neh..
jeng jeng jeng lagi..
SYAMSUL YUSOF..http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info
homaigod die sangat macho dan ensem semalam..
even sedang menangis berlinangan air mata..
homaigod homaigod homaigood..
plus die pakai suit putih..
so berputih mata la saya melihat die..
cam taw taw je saya suke lelaki pakai suit putih..
hehehihihoho~
silap besar la DD tinggal an die..opsssie!
tahniah la kat die..
memang mewarisi gene ayah die an..
FARID KAMIL tak menang pun..
ish!sian die..
takpe takpe..
tak menang pun die tetap nombor dua kat hati saya afta SYAMSUL..http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info
ngeee~
nie gamba pemenang pemenag FFM semalam..haa yang penting gamba yang side kanan bawah tu okay.nak cari full image ehem ehem yang semalam tapi tak jumpe..haih~

nie ehem ehem no 2..alolo encem nye~amek pic nie sebab suke jambang itu~pewit~



nie lagi satu yang mencuri mata dan hati saya..
homaigod homaigod~
nak taw tak sape die?
nak taw tak?
nak taw tak?
adakah anda menonton MARI MENARI minggu baru baru nie?
adakah anda kenal siapa jurinya?
adakah anda kenal juri yang paling oh menambat hati?
tak lain tak bukan..
ZUL HUZAIMY..http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info
minggu baru baru ni die pakai baju melayu biru kalau tak silap..
ensem gile kot..
sweet gile muka die..
maklumlah saya memang suke muka muka yang nampak nakal and jahat ni..
well die an selalu berlakon jahat..
then bile pakai baju melayu tu cam soo sweet la an..
seriously memang suke dengar word yang keluar dari mulut die time jadi juri..
cam oh myy~
hehehihihoho~
plus die yang paling pemurah bagi markah an..
conclusion nye memang suke la tengok die dalam MARI MENARI..

tengok yang hujung side kanan okay.yang laen tak perlu la tengok.hehe bias..cari gamba die yang baru baru nie tapi takdek gak.haih haih~




so kepada tiga jejaka yang disebut sebut nama nie tahniah kerana berada di hati saya buat masa ini..
hehehe~
okay cakapla saya perasan..
takpe puji diri sendiri sebab takdek orang nak puji..
hehehihihoho~
okay sudah mau tido..
sok mau kerja..


p/s:nak berangan rangan sebelum tido..weee~http://www.smileycodes.info



Lavia cakap 'sila datang lagi~

2 comments:

NARDtheNERD said...

aww.
abang farid i.
:))

AiniLavia said...

farid sgt ensem an???
mmate die..awww~