Thursday, October 7, 2010

♥ Not A Wake Up Call


warghhh mengantoknye..haih!~nak hilangkan ngantok saya then saya nak wat quiz neh yang di tag oleh cik fatin fatma..


1. Apa yg sedang bermain di fikiran anda sekarang??
sebab saya tengah mengantok so of coz la tilam saya..*yawn*


2. Apakah nama samaran anda?
Aini
mostly orang panggil saya name nie
Adik
of coz la my beloved family yang panggil.hehe~
Ateh
this one anak anak buah saya yang panggil
Ani
this one time kanak kanak ribena dolu dolu
Eni
yang ni some of my frens at SESERI called me
Norain
geng saya kat SESERI panggil especially senah yang sengall
Nor
haaa yang ni nor aka aan and fina yang panggil.senget.



3. senaraikan 3 orang yg anda sayang.
ala 3 je ke?banyak neh actually.heee~okay okay..
MAK & ABAH
FAMILY
MYSELF of coz~

4. Panggilan utk si dia..
'dia' tu sape?it can be anyone.heee~saya teka jela okay..if my future husband i will call him..
SAYANG
DARLING
BEE
HONEY
ABANG (last choice)
PAPA (never ever)

ish soklan geli geli pulak..

5. Hadiah yang paling diimpikan dari yang teristimewa..
simple word.it has 5 letters..MONEY..plus seluas lautan.hehehe~reason?sebab when ade duet i got anything i want in this world..bahaha soo mata duitan..of coz la kena mata duitan kan..kalau tak macam mane nak hidup..nak buang air pun kena bayar..its just hypocrite who says money its not important..agree?:)

6. Blog mana yang paling suka di 'visit'??
Beautifulnara..leh tak?hehe~


7. Tag pada 15 rakan blogger anda...
huish tak leh ramai lagi?


okay tu je kot..tak sampai 15 sebab follower saya bukan ramai pun.



2 comments:

NARDtheNERD said...

thanks for the tag dear.. :)

ainilavia said...

welcome~
wat jangan x wat taw..:)