Tuesday, October 5, 2010

♥ Just Sweet

nak taw tak?nak taw tak?saya suka lagu nie,PUJAAN MALAYA..penyanyi die saya tak kenal sangat tapi saya dah google..thanks to google..nama penyanyi die ADZRIN ADZHAR..


okay nie die penyanyi die..nie saya amek dari fesbuk die..nak nak view click sini..


Lirik Pujaan Malaya – Adzrin Azhar
(copy from 1Lirik Lagu.com)

Pujaan Malaya oh oh oh uuu
Kau pujaan hmmm aiyaiayaai
Pujaan uuuuuuuu

Hati
Dihantu bayanganmu
Rindu
Termimpi tiap waktu
Ow ow woh

Cinta
Bercampur curiga
Kerna
Kau satu-satunya
Pujaan Malaya


Hei sayangku
Akulah pemujamu
Sampai bila-bila
Cintaku kan berbunga

(ai yai yai yai)

Chorus
Tiada
Apa dapat menghalang
Tiada
Kau aku gila bayang
Tiada
Cintamu ku tak senang
Cemburu
Resahku tak menentu
Dirimu
Segalanya sempurna
Oh kanda
Sungguh aku tergoda
Pujaan Malaya

This aint no lie
Hari ke hari ku ternanti-nanti
Cintamu tidak terbanding
Nyata tiada setanding
Walau ku rentas benua
Terbentang luas angkasa
Tak seluas cintaku
Come on my baby
Let’s get it on

Terbang
Cintamu buatku layang
Renyuk
Resah bila kau pujuk
(Ow ow woh)
Mama
Bilang jangan ku percaya
Lelaki
Akan memuja hanya pada mulanya

Nasib kita
Bukan semua sama
Tapi ku kan sedia
Agar tak merana

Tiada
Apa dapat menghalang
Tiada
Kau aku gila bayang
Tiada
Cintamu ku tak senang
Cemburu
Resahku tak menentu
Dirimu
Segalanya sempurna
Oh kanda
Kau Pujaan Malaya

Cemburu
Ai yai yai yai
Resahku tak menentu
Dirimu
Pujaan Malaya

Sungguh ku tergoda
BahagiaBestFreeDesign.Com border=

besh taw lagu nie..its like classic 80 an camtu..dengar pun sedap je tak deklah bingit telinga sangat..plus lagu lagu skang sume more to indie..bosan kot sume sama.so for me lagu nie datang tepat pada masanya coz i think sume orang pun dah bosan dengan lagu lagu indie yang bersepah sepah..

haaaa!nie lagi satu lagu yang saya suka..baru je jumpe tadi time cari lirik lagu pujaan malaya nie..heeee~actually dah lama nak cari sape nyanyi lagu ni coz just dengar kat radio je and dj pun tak mention sape nyanyi..haih!naseb baek jumpe..finally!nak taw tak lagu pe?jeng jeng jeng..

tajuk lagu die KALAU BERPACARAN...singer SUHAIMI MIOR HASSAN + ANA RAFFALI + ALTIMET..besh taw lagu nie..die cam catchy and funny pun ade..kalau tak caye meh tengok lirik die yang saya copy dari 1 Lirik Lagu .com..


Lirik Kalau Berpacaran – Suhaimi Mior Hassan, Ana Raffali & Altimet

Kalau berpacaran memang banyak pantang larang
Menjaga susila ibu bapa adik abang
Apabila berdua carilah tempat yang terang
Agar tidak pula mencoba aksi terlarang

Chorus
Boleh pandang-pandang jangan pegang-pegang
Duduk renggang-renggang bertambah sayang
Biar malu-malu biar segan-segan
Kerna malu itu perisai orang beriman

Kalau berpacaran jangan tunggu lama-lama
Kalau dah berkenan jumpalah ayah dan mama
Hantarkan rombongan meminang dengan segera
Kalau terlambat kekasihmu disambar buaya


Ulang Chorus

Yeah kita sambung cerita
Kalau kamu berdua aku yang ketiga
Aku penambah perasa
Akulah pendarab nafsu serakah
Hai teruna bikin perangai selamba
Hati si dara kata tak apa
Berani buat terima padah
Kalau tak sedia ucap syahadah

Ulang Chorus

Boleh pandang-pandang (boleh pandang-pandang)
Jangan pegang-pegang (boleh pegang-pegang)
Duduk renggang-renggang (duduk rapat-rapat)
Bertambah sayang (nanti confirm dapat)
Biar malu-malu (jangan malu-malu)
Biar segan-segan (jangan segan-segan)
Kerna malu itu perisai orang beriman (hahahaha)BestFreeDesign.Com border=



nie ANA RAFFALI..(Google)

nie ALTIMET..(Google)



nie SOHAIMI HASSAN (Google)


okay sape sape yang tak pernah dengar lagu pegi la donlod..you will never regret it..:)BestFreeDesign.Com border=

No comments: