Thursday, October 28, 2010

♥ Diet

okay okay..
tajuk pun dah kontroversi an..
kontroversi la sangat..
hehehehe~
okay okay saya bukan berdiet okay...
statement tu sangat salah..
saya diet???
semua orang akan terkejut sambil terpinga pinga..
hehehe~
kalau saya berdiet nanti saya tinggal tulang je..
saya tak pernah diet sebab saya sentiasa nak tambah berat badan..
and good news..
I MADE IT!
hehe tetibe cerita pasal diet bagai nie..
okay kalau nak taw entri nie pasal ape sila scroll lagi okay..:)


Lavia cakap sila scroll mouse dan touch pad anda ke bawah~



ape nak jadi..
ape nak jadi..
ape nak jadi..

breakfast minum TEH TARIK..
lunch minum TEH TARIK..
dinner minum TEH AIS..

so everything and everyday my diet seharian based on tea..
so i got too much TANNIN in my body system+blood..
and you what too much TANNIN can give the bad effects to consumer..
haa! an dah kuar note FOOD SAFETY..
thanks to PUAN ZAWIYAH kerana berjaya menambah an ilmu saya..
hehehihihoho~

ok jom belek belek note time belajar dolu dolu..
nak recall balik sebab saya pun tak ingat sangat..
kang tersalah share lak..
tak pasal pasal ade orang capture screen then anta kat beautifulnara..
haha takdek kaitan..hehehe~

okay setelah membelek belek note mari kita lihat ape kesan die:

  • kalau banyak sangat TANNIN dalam badan die boleh lead to aneamia.
  • ade research menunjukkan esophageal cancer related to high intake of TANNIN.
  • pastu TANNIN ni die inhibit nutrients absorption.so badan kurang nutrients then kita akan jadi cam weak and cepat letih.
so as conclusion nya TANNIN nie kalau amek berlebihan macam saya ni memang tak bagus..
tapi kalau amek sikit like ikut diet yang betol,its good actually..
banyakla good effects die..
actually banyak lagi effects buruk die..
but malas nak baca sebab kemengantokkan telah melanda..
so if nak taw lagi banyak banyak banyak..
google la okay..:)

so kepada korang korang yang baca entry nie silalah jangan banyak sangat amek TANNIN macam saya..
saya dah macam addicted so macam susah la nak stop..
haiyaaaa~
tapi saya akan berusaha jugaklah untuk kurang an kuantiiti pengambilan..
so kepada saya SELAMAT BERJAYA..
dan kepada anda SELAMAT MALAM..

VOILA~


Lavia cakap sila datang lagi dan selamat malam~

Monday, October 25, 2010

♥ Pixies?Nope...

okay entri nie saje saje nak update pasal pape yang menarik mata dan pandangan saya buat masa skang..
cewah!
semalam FFM
sume orang taw an..
saya sangat suke sebab ehem ehem menang..
nak taw sape tak?
jeng jeng jeng..
paling ensem kat malaysia pada saya setakat neh..
okay okay nak umum neh..
jeng jeng jeng lagi..
SYAMSUL YUSOF..http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info
homaigod die sangat macho dan ensem semalam..
even sedang menangis berlinangan air mata..
homaigod homaigod homaigood..
plus die pakai suit putih..
so berputih mata la saya melihat die..
cam taw taw je saya suke lelaki pakai suit putih..
hehehihihoho~
silap besar la DD tinggal an die..opsssie!
tahniah la kat die..
memang mewarisi gene ayah die an..
FARID KAMIL tak menang pun..
ish!sian die..
takpe takpe..
tak menang pun die tetap nombor dua kat hati saya afta SYAMSUL..http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info
ngeee~
nie gamba pemenang pemenag FFM semalam..haa yang penting gamba yang side kanan bawah tu okay.nak cari full image ehem ehem yang semalam tapi tak jumpe..haih~

nie ehem ehem no 2..alolo encem nye~amek pic nie sebab suke jambang itu~pewit~



nie lagi satu yang mencuri mata dan hati saya..
homaigod homaigod~
nak taw tak sape die?
nak taw tak?
nak taw tak?
adakah anda menonton MARI MENARI minggu baru baru nie?
adakah anda kenal siapa jurinya?
adakah anda kenal juri yang paling oh menambat hati?
tak lain tak bukan..
ZUL HUZAIMY..http://www.smileycodes.infohttp://www.smileycodes.info
minggu baru baru ni die pakai baju melayu biru kalau tak silap..
ensem gile kot..
sweet gile muka die..
maklumlah saya memang suke muka muka yang nampak nakal and jahat ni..
well die an selalu berlakon jahat..
then bile pakai baju melayu tu cam soo sweet la an..
seriously memang suke dengar word yang keluar dari mulut die time jadi juri..
cam oh myy~
hehehihihoho~
plus die yang paling pemurah bagi markah an..
conclusion nye memang suke la tengok die dalam MARI MENARI..

tengok yang hujung side kanan okay.yang laen tak perlu la tengok.hehe bias..cari gamba die yang baru baru nie tapi takdek gak.haih haih~




so kepada tiga jejaka yang disebut sebut nama nie tahniah kerana berada di hati saya buat masa ini..
hehehe~
okay cakapla saya perasan..
takpe puji diri sendiri sebab takdek orang nak puji..
hehehihihoho~
okay sudah mau tido..
sok mau kerja..


p/s:nak berangan rangan sebelum tido..weee~http://www.smileycodes.info



Lavia cakap 'sila datang lagi~

Friday, October 22, 2010

♥ P a n a s

okay okay okay..
mari mari sume join laman sosial yg comey ni..
name pun comey..
page die pn comey..
and the most important perkataan yang die gune dalam website ni comey giler~
hehehhehe~
actually nie web sosial MALAYSIA..
so come guys we support MALAYSIAN product..
eh product ke..
consider product jela..
hehehihihoho~
saya dapat taw pasal website nie dari Beautifulnara
so sesape nak view leh la click link Beautifulnara tu..
credit to BN okay..:)
website nie cam ade point point..
like when kite active die bagi point..
then leh redeem..
tak taw la pulak leh redeem pe..
barang ke..
duit ke..
actually tak explore lagi pun..
baru je sign up..
hehehihihoho~
so lets jom guys kite join...
sesape nak join sila click sini..


haaa ni die profile saya..hehe~

Wednesday, October 20, 2010

♥ Hah?!

baru je tadi saya nak apply jawatan penolong pegawai pertanian..
die kena apply through JOBSMALAYSIA..
then bukak la JOBSMALAYSIA..
search,then saya click la mohon..
but then die tulis..
MAAF ANDA TIDAK LAYAK MEMOHON JAWATAN INI..http://www.smileycodes.info
then i just like..haah?!http://www.smileycodes.info
asal tak leh lak..
obviously my course sangat related to pertanian kot..
ish tak paham betol..
requirements die pun tak dek pape yang tak compatible dengan qualification..
haih!~
saya tak paham kuasa 3..http://www.smileycodes.info


Terima Kasih.Sila Datang Lagi..-Lavia-

Tuesday, October 19, 2010

♥ You Have No Idea!


baru je nak ber mood baek arini..
tetibe something happen lak pagi tadi..
ROSAK MOOD!
pagi tadi nak kuar parking..
time nak kuar tu tetibe ade motor lalu kat belakang kete..
then die pandang cam bengang..
dua tiga kali lak tu pandang..
cam tak puas hati..
maybe time nak kuar parking tadi die lalu kot..
but supposed kalau dah tengok orang nak kuar parking tu,stop la jap..
sebok nak lalu gak tu asal????
then nak tak puas ati kat orang lak..
go to he** okay!http://www.smileycodes.info
sakit hati okay sebab memang sepatutnya die stop kot..
poyo je lebih pandang pandang orang cam tak puas ati..
wekkkk menyampah!
so today kena parking tempat laen..
takot die marked kete then die calar ke pe ke..
bukan leh caye orang skang neh..
huh!http://www.smileycodes.info


Saya Sangat Bengang Kuasa 3

Monday, October 18, 2010

♥ No Im Not


hari hari saya online..
and hari hari jugak seeking for vacancies..
haih!
penat do the same thinng for everyday..
cepat la dapat permanent job..
nak keje yang more challenging..
hehe~challenge la sangat..
kang dapat yang betol betol challenge merungut gak..
haih tu la manusia an..
tak pernah puas..
that's called life huh?
i think so..
BestFreeDesign.Com border=


Sila Datang Lagi~ ::LAVIA::

Saturday, October 16, 2010

♥ Yeah Its True


There’s a little "I need you" behind "Leave me alone!" #DamnItsTrue



There’s a little pain behind "It's OK!" #DamnItsTrue




There’s a little emotion behind "I don’t care." #DamnItsTrue




There’s a little truth behind every "just kidding." #DamnItsTrue

Friday, October 15, 2010

♥ Facade


recently my entry sume pasal merungut rungut..
mengeluh ngeluh..
haih!
memang nak merungut 24/7..
sebab nye sebab nye..
saya dah fadup..
sangat sangat..
memang la memang la..
memangla skang banyak vacancies..
like bersepah sepah..
tapi saya memang fadup..
especially for go*..
isi form tak payah cakap la..
mostly advertisement yang kuar sume isi form..
but satu pun tak dapat..
tak payah cakap nak dapat,interview pun tak panggil..
i do know what is the problem actually..
and do you guys know that mostly people i meet during the interview said,no need to wait for the go*..
just wasting your time..
students yang already graduated bertahun tahun plus with a good qualification pun tak pernah dapat interview..
sometimes if dapat pun just got the interview and then first stage tak lepas..
haih!
but seriously most of them keep merungut and protes because they said if you want to work under go* sector you need 'orang dalam'..
if not just keep your dream as a dream..
frankly,not fair huh?
for me this is corny and lame..
and 1 more thing that i've heard,ususally if they have any vacancies they will ask their staffs first then baru dorang akan open to public..
emmmm..
so this entry just to luah an perasaan yang terpendam oleh saya dan kawan kawan saya yang hanya diterima di sektor swasta..



p/s:wish me luck for my interview next week..cant wait nak berhenti keje..tak larat nak layan customer dah..:)

Thursday, October 14, 2010

♥ Dun Even Ask


kenape kenape kenape?
why why why?
haih!~
okay seribu kali mengeluh pun tak dek efek pape okay..
asal ek?
emmmm...
asal sume keje post yang besh besh sume kat area yang jam?
area yang sesak tu gak nak ade banyak vacancies..
area yang lengang mengang,jalan tak jam tak dek ke?
haih!~
sume vacancies area kl..
jam kot!
kalau tak kat kl pun area subang and PJ..
homaigod..
24/7 jam kot kat situ..
area shah alam yang aman damai daripada jam nie tak nak pulak ade vacancies..
aiyak!
hidup susah mati pun susah ooo..
okay tu bukan saya cakap..
hehehhehe~
conclusion:tension pasal nak cari keje tetap..
tetibe teringat lagu neh..

"WHEN THEY'RE WORKING DAY IS DONE
OH GIRL JUST WANNA HAVE FUN"

huh!memang saya rase hidup saya DONE pun skang..
addoi!

♥ Walawey~

tadi bace paper METRO..
selak selak jumpe advertisement ni..
menarik menarik!
nak taw tak pasal pe?
ade iklan hp comey..
brand nokia..
NOKIA C3 BARU,EKSKLUSIF UNTUK SOCIALISTA~
cewah kemain lagi moto die..
eh moto ke?ke cogan kata?hehehe~
comey giler kot hp nie..
kaler pink..hehehe~
im not fanatik with pink..
die ade banyak kaler actually..
harga?
HANYA RM99 DENGAN CELCOM..
so tak sure la harga die bape..
kalu Rm99 je memang beli sekarang gak la..
rasenye die cam plan celcom yang Blackberry tu..
kalau BB harga die dalam 100+ bulanan..
betol la kot plan tu..
mula mula ingat an memang Rm99..hehehe~
so sape sape nak beli boleh la beli..
sungguh comey okay..:)


haaa nie die hp tu..sangat comey an..:)

Wednesday, October 13, 2010

♥ Say Thank You Allah

RABU

bangun pagi..
tekak dah tak sakit..
badan dah tak panas..
cuma badan lemah lemah sikit je..
tak pelah..
janji feeling better..
Alhamdulillah..
terima kaseh kepada yang jaga saya dan amek berat..

BestFreeDesign.Com border=

Tuesday, October 12, 2010

♥ Amin

JUMAAT

bangun bangun je sakit kepala+badan panas..
but still pegi ofis..
sampai sampai ofis tak larat nak keje..
pegi klinik then dapat mc..
balik umah rest+tido..
petang gerak balik temerloh dengan badan yang sangat panas tapi kesejukan..
sampai umah badan makin panas..
pegi klinik lagi amek ubat..

SABTU

feel better..
but tengahari muntah dengan sangat banyak..
feel better..
tido je sepanjang hari..
malam tak leh tido lena sebab sakit tekak yang teramat sampai tak boleh telan air liur plus badan tak selesa..

AHAD

masih sakit tekak teramat sangat..
nak makan tak boleh..
badan pun masih panas..
petang gerak balik shah alam..

ISNIN

still pegi keje walaupun lemah lemah..
time rehat tido kat surau..
tak larat..
bertahan sampai pukul 5.30..
malam tak tido lena..lagiiii....

SELASA

tak cukup tido..
pegi keje dengan mata berair..
tekak rase loya loya..
tapi better than before..
badan masih lemah lemah..
dada saya cam semput..
harap harap dapat bertahan sampai 5.30..


saya harap saya sembuh dengan cepat..
sebab saya sedang pikir bukan bukan..
ya Allah jauhkanlah dari segala keburukan..
AMIN~

Thursday, October 7, 2010

♥ Not A Wake Up Call


warghhh mengantoknye..haih!~nak hilangkan ngantok saya then saya nak wat quiz neh yang di tag oleh cik fatin fatma..


1. Apa yg sedang bermain di fikiran anda sekarang??
sebab saya tengah mengantok so of coz la tilam saya..*yawn*


2. Apakah nama samaran anda?
Aini
mostly orang panggil saya name nie
Adik
of coz la my beloved family yang panggil.hehe~
Ateh
this one anak anak buah saya yang panggil
Ani
this one time kanak kanak ribena dolu dolu
Eni
yang ni some of my frens at SESERI called me
Norain
geng saya kat SESERI panggil especially senah yang sengall
Nor
haaa yang ni nor aka aan and fina yang panggil.senget.



3. senaraikan 3 orang yg anda sayang.
ala 3 je ke?banyak neh actually.heee~okay okay..
MAK & ABAH
FAMILY
MYSELF of coz~

4. Panggilan utk si dia..
'dia' tu sape?it can be anyone.heee~saya teka jela okay..if my future husband i will call him..
SAYANG
DARLING
BEE
HONEY
ABANG (last choice)
PAPA (never ever)

ish soklan geli geli pulak..

5. Hadiah yang paling diimpikan dari yang teristimewa..
simple word.it has 5 letters..MONEY..plus seluas lautan.hehehe~reason?sebab when ade duet i got anything i want in this world..bahaha soo mata duitan..of coz la kena mata duitan kan..kalau tak macam mane nak hidup..nak buang air pun kena bayar..its just hypocrite who says money its not important..agree?:)

6. Blog mana yang paling suka di 'visit'??
Beautifulnara..leh tak?hehe~


7. Tag pada 15 rakan blogger anda...
huish tak leh ramai lagi?


okay tu je kot..tak sampai 15 sebab follower saya bukan ramai pun.



Wednesday, October 6, 2010

♥ Why Why Why

petang tadi rushing balik umah dari umah kak mimie semata mata mau menonton CHINTA..BestFreeDesign.Com border=
fyi tak deklah minat sangat cite tu but since dah tengok dari first episode so nak tengokla what happen next even dah taw what will happen..hehehihihoho~

okay actually saya curious ngan episode today..
emmm..scene yang kat kedai kopi then oorang kampung tallk bout chinta..when dorang sebut 'nabi, its like 'teeeetttt'...
why eh?im not really understand and just curious bout that..
if theres anything wrong when we said 'nabi'..??? BestFreeDesign.Com border=
fyi im not writing bout this to complain or whatsoever but i really dunno and wanna know why..

so sape sape yang taw why then just tell me..okay?

Tuesday, October 5, 2010

♥ Just Sweet

nak taw tak?nak taw tak?saya suka lagu nie,PUJAAN MALAYA..penyanyi die saya tak kenal sangat tapi saya dah google..thanks to google..nama penyanyi die ADZRIN ADZHAR..


okay nie die penyanyi die..nie saya amek dari fesbuk die..nak nak view click sini..


Lirik Pujaan Malaya – Adzrin Azhar
(copy from 1Lirik Lagu.com)

Pujaan Malaya oh oh oh uuu
Kau pujaan hmmm aiyaiayaai
Pujaan uuuuuuuu

Hati
Dihantu bayanganmu
Rindu
Termimpi tiap waktu
Ow ow woh

Cinta
Bercampur curiga
Kerna
Kau satu-satunya
Pujaan Malaya


Hei sayangku
Akulah pemujamu
Sampai bila-bila
Cintaku kan berbunga

(ai yai yai yai)

Chorus
Tiada
Apa dapat menghalang
Tiada
Kau aku gila bayang
Tiada
Cintamu ku tak senang
Cemburu
Resahku tak menentu
Dirimu
Segalanya sempurna
Oh kanda
Sungguh aku tergoda
Pujaan Malaya

This aint no lie
Hari ke hari ku ternanti-nanti
Cintamu tidak terbanding
Nyata tiada setanding
Walau ku rentas benua
Terbentang luas angkasa
Tak seluas cintaku
Come on my baby
Let’s get it on

Terbang
Cintamu buatku layang
Renyuk
Resah bila kau pujuk
(Ow ow woh)
Mama
Bilang jangan ku percaya
Lelaki
Akan memuja hanya pada mulanya

Nasib kita
Bukan semua sama
Tapi ku kan sedia
Agar tak merana

Tiada
Apa dapat menghalang
Tiada
Kau aku gila bayang
Tiada
Cintamu ku tak senang
Cemburu
Resahku tak menentu
Dirimu
Segalanya sempurna
Oh kanda
Kau Pujaan Malaya

Cemburu
Ai yai yai yai
Resahku tak menentu
Dirimu
Pujaan Malaya

Sungguh ku tergoda
BahagiaBestFreeDesign.Com border=

besh taw lagu nie..its like classic 80 an camtu..dengar pun sedap je tak deklah bingit telinga sangat..plus lagu lagu skang sume more to indie..bosan kot sume sama.so for me lagu nie datang tepat pada masanya coz i think sume orang pun dah bosan dengan lagu lagu indie yang bersepah sepah..

haaaa!nie lagi satu lagu yang saya suka..baru je jumpe tadi time cari lirik lagu pujaan malaya nie..heeee~actually dah lama nak cari sape nyanyi lagu ni coz just dengar kat radio je and dj pun tak mention sape nyanyi..haih!naseb baek jumpe..finally!nak taw tak lagu pe?jeng jeng jeng..

tajuk lagu die KALAU BERPACARAN...singer SUHAIMI MIOR HASSAN + ANA RAFFALI + ALTIMET..besh taw lagu nie..die cam catchy and funny pun ade..kalau tak caye meh tengok lirik die yang saya copy dari 1 Lirik Lagu .com..


Lirik Kalau Berpacaran – Suhaimi Mior Hassan, Ana Raffali & Altimet

Kalau berpacaran memang banyak pantang larang
Menjaga susila ibu bapa adik abang
Apabila berdua carilah tempat yang terang
Agar tidak pula mencoba aksi terlarang

Chorus
Boleh pandang-pandang jangan pegang-pegang
Duduk renggang-renggang bertambah sayang
Biar malu-malu biar segan-segan
Kerna malu itu perisai orang beriman

Kalau berpacaran jangan tunggu lama-lama
Kalau dah berkenan jumpalah ayah dan mama
Hantarkan rombongan meminang dengan segera
Kalau terlambat kekasihmu disambar buaya


Ulang Chorus

Yeah kita sambung cerita
Kalau kamu berdua aku yang ketiga
Aku penambah perasa
Akulah pendarab nafsu serakah
Hai teruna bikin perangai selamba
Hati si dara kata tak apa
Berani buat terima padah
Kalau tak sedia ucap syahadah

Ulang Chorus

Boleh pandang-pandang (boleh pandang-pandang)
Jangan pegang-pegang (boleh pegang-pegang)
Duduk renggang-renggang (duduk rapat-rapat)
Bertambah sayang (nanti confirm dapat)
Biar malu-malu (jangan malu-malu)
Biar segan-segan (jangan segan-segan)
Kerna malu itu perisai orang beriman (hahahaha)BestFreeDesign.Com border=



nie ANA RAFFALI..(Google)

nie ALTIMET..(Google)



nie SOHAIMI HASSAN (Google)


okay sape sape yang tak pernah dengar lagu pegi la donlod..you will never regret it..:)BestFreeDesign.Com border=

Monday, October 4, 2010

♥ Please Know How Much I Love You

semalam kisah yang sangat menyayat hati telah berlaku..sangat menyayat okay..
speechless..why?sebab kete myvi kesayangan saya yang ibarat macam nyawa saya telah dilanggar..

okay saya nak nyanyi lagu untuk orang yang langgar kete saya tu

according to me
you stupid you useless
you cant do anything right!

okay lega sikit after nyanyi lagu tu.hehe~no wonder la orang bile marah suka maki maki..
sebab rase relief rupenye..hehee~

okay sambung balik..emm actualy dilanggar tu cam teruk sangat je an bunyik nye..
pe ek perkataan sesuai?emm tergesel kot..tergesel pun tergesel gak tapi memang teruk okay kesan geseran tu..dalam kot..
nak gune autosol pun tak boleh dah..okay sape yang tak taw autosol tu something yang boleh gune untuk hilang an calar..tapi kalau 'luka' die terlampau dalam then die tak efective la..
cewah cam pakar kete pulak.hahaha..ni sume pak daud aka abah saya la yang ajar sume ni..siap ade class lagi..hehehihihoho~

okay back to the story..semalam hangout ngan senah and ainur kat wangsa walk..time nak balik cam rushing sebab nak kena drive balik shah alam lak..taw jela an MRR2 jam cam nak giler especially area ampang..fobia tol kat situ.haih!~
rushing kuar parking sume tak dek lah pulak nak check kete that time..selalu cam check gak tengok tayar kiri kanan sume but semalam tak sempat nak tengok tengok..
then pegi umah my sis dulu cause ade open house..after parking kuar kete tetibe nampak kat skirt tu cam hitam hitam..
first ingat an cam kesan kotor ke pe ke..but then bile pegang je,damn!abes cat sume..
terus kal abah sume cam orang giler..oh my..
saya nie dah la jenis yang sayang barang barang saya..can you imagine how i feel that time?
its like nak patah balik wangsa walk then pegi tengok cctv bagai..
huh itu tak mungkin la berlaku an..gila nak patah balik pegi wangsa walk..but if teruk gile sampai kemik bagai memang patah balik la..
after that memang monyok giler muke..tido pun sampai termimpi mimpi pasal kete..memang sleeping with broken heart la semalam..just imagine something yang kite sayang ditimpa MALAPETAKA..sedih kot..tak saba wekend sebab abah cakap nak bawak pegi bengkel..please get well soon my love..:(

Friday, October 1, 2010

♥ What The Fish


Okay my laptop pissed me off..arini je dah 3 kali die wat hal.ngah online tetibe screen die blank plus ade jalur jalur.saya tak taw pe masalah die..haih!malas nak pegi anta format sebab nanti banyak installed program ilang cam before this..plz laptop dun do this to me..i love u know that right?hehehe~if you rosak habes musnah la hidup saya sebab saya tak boleh dating ngan Damon lagi.hehe.please jangan rosak sebab nanti susah nak donlod cite.dah lah skang sume season baru dah kuar..please please..Emmm ada banyak sebab yang mungkin menyebabkan laptop saya jadi sebegitu rupa..

  1. kaspersky yang update punye tak leh fix.asyik merah je even dah beribu ribu kali update.haih!~
  2. okay reason yang kedua ni menyayat hati sikit.disebabkan kaspersky 2010 yang saya gune telampau protective,window laptop saya yang tak ori itu telah di detect oleh beliau.aiyak!pecah rahsia pakai window pirate.hahaha.die detect window tu as virus.leh x???haiya..so window laptop saya blank kehitaman je..sadis kuasa 3!
  3. mungkin terlampau banyak virus,bacteria bagai..kaspersky dalam laptop saya detect ade 2213 threats detected!aiyo!tak leh banyak lagi.huh no wonder la an.bahahaha..
  4. Mungkin jugak laptop saya bengang ngan saya sebab like 24/7 donlod cite tak ingat dunia.sampai panas tahap matahari tapi still lagi wat dek je dan terus mendonlod dengan sesuka hati dan riang nya..okay my lappy sayang,jangan la bengang ngan saya..anda kena faham dengan masalah saya yang sangat busy ni.sangat!well nak donlon vampire diaries,gossip girl,90210,pretty little liars plus movie movie latest.haih!sangat berat tugas tu.tolong paham saya okay?:)


so saya rasa saya nak biarkan je laptop saya sebegitu rupa even die protes,sehari 10 kali die terblank..biarlah die hidup dengan window yang palsu dan dusta belaka tu..saya tetap tak nak format.hehehihihoho~