Wednesday, September 15, 2010

♥ Pabila Berbaring

wah!tajuk entri kemain lg kontroversi.cewah!~okay entri ni xdek kna mengena ngan kontroversi or sewaktu dgnnye okay!just sesaje nak wat kecoh.agaga~just nak share pe sy wat when sakit mata and penat giler tengok laptop..penat penat still nak gak online.adei~24/7 kot..but seriously if tak online sehari just feel like empty and lost..cewah!poyo jek..xpayah sehari la.2,3 minit pun dah xsedap duduk.adei~but fyi im not adicted okay (sudah cerah lagi guna torch light)..heee~okay back to the story,when dah penat online ngadap laptop kat ofis,8 hours okay bukan kejap lama kot,so kat umah haruslah dah malas nak on laptop,nak cucuk kat plug bagai.M.A.L.A.S okay..so cara paling besh and comfort just online gune hp..itu singkatan untuk handphone bukan laptop hp okay.heee~memanglah comfort an online gune wireless sambil baring baring..but time wireless slow memang terus nak marah streamyx.hehehe emo lak tetibe..yang paling besh leh explore macam macam and donlod macam macam kat hp..sampai nak penuh dah memori..one of the best thing is explore ovi coz byak application dalam tu.its like explore 2,3 tahun pun xabes lagi.heeee~once dah donlod tu memang happy lah coz banyak application baru..but my hp not secanggih iphone or BB..but i just love nokia..so balik ni nak donlod application baru lagi.agagaga~





::home::

::menu::

::snaptu::


::ovi::

No comments: