Friday, September 24, 2010

♥ Owh Bagoslah!

weng weng..hehehehihihi..okay saje nak gelak gelak sebab still tensen ngan masalah kekonfusesan yang tak habes habes..sampai bile???owh itu saya xtaw sebab saya tak nampak lagi sebarang penyelesaian yang boleh menghilangkan kekonfusesan saya..aiyak!BestFreeDesign.Com border=

okay lupekan yang itu seketika..now nak cite pasal saya yang tak suke membaca..haih!no wonder lah exam tak dapat 4 flat.hahaha~i dont noe why saya tak suke membaca..BestFreeDesign.Com border=but the point is saya memang tak suke membaca..emmm..but now saya cam berazam la an,nak pupuk sifat membaca dalam diri saya..cewah!sebab saya rindu nak membaca plus study..sgt rindu!

actually just realize banyak giler kot dalam dunia ni yang saya tak taw..and the important thing is general knowledge banyak yang saya xtaw.huuu poor me huh?but its okay noraini..i noe u will..:)BestFreeDesign.Com border=

so petang neh nak pegi mph nak pegi carik buku..carik dulu beli nye tak confirm lagi okay..coz kena check duit dalam purse..maklumlah gaji tak dapat lagi..next week baru gaji..so kena jenguk jenguk beg duet dulu.hehehehihihi~okay see u guys next entry (ceh budget ade penunggu setia je kat blog neh.hehehehihihi)BestFreeDesign.Com border=

No comments: