Thursday, September 16, 2010

♥ Oh tidak,okay!

can we pretend that airplane in the night sky like shooting star~
i could really use a wish right now,wish right now,wish right now~
BestFreeDesign.Com border=


okay lagu tu sama sekali tidak ada kena mengena dengan entri ni ye! just saje nak nyanyi coz tengah lagu tu right now..besh an lagu neh!:) okay back to the story....

Semalam pegi raya umah kawan fina,kak awin (bukan nama sebenar)..pegi makan,borak borak.borak punye borak,rupe rupe nye kak awin n husband die incharge bengkel b4 L.I kat umt aritu.seriously tak perasan langsung.husband die,abg din (bukan nama sebenar gak) cm bengang asal leh tak perasan lak dorang coz die yang bagi speech time nak abes tuBestFreeDesign.Com border=
.si just like seriously tak pasan okay.al maklumlah dat time memang sangat tak ikhlas nak pegi bengkel tu coz tak leh balik awal.time die bagi speech tu confirm saya tengah biseng biseng kat belakang,heeee.sori ek abg din..time borak tu jugak tetibe abg din cakap kat kak awin.eh cam kenal beg die.MNG eh?then i jut like haaa?tak lah.tak mampu kot nak beli MNG bagai.ni beg murah je beli kat youth 10.huuuu.fyi saya ni sangat buta barang barang branded neh..coz xpakai barang branded..just pakai yang cikai and absolutely look nice..if branded pun just cetain thing jela..tu pun pak daud yang belanje..heee~

okay itu sahaja..mau pegi tido sudah..sook mau keje maaa~adios lamegas..BestFreeDesign.Com border=

No comments: