Sunday, September 26, 2010

♥ Next Time Maybe

adoi sok keje..malasnye..haih~tak saba nak kaya ari khames neh..cepat la cepat la..nak pegi shopping sampai lebam...hehehihihoho~

okay actually nak cite what happened yesterday..semalam pegi shopping kat ikea..shopping shopping shopping...then dah abes bayar gerak turun nak pegi tempat parking..otw tu singgah jap kat dunkin donut..tetibe ade la dua orang perempuan datang beli pe ntah..tetibe akak yang jual tu cakap kat saya..'jap eh adek'..then die pandang perempuan yang baru datang tu..saya pun cam okay takpe...then pandang la perempuan tu..eh cam kenal..nampak dari tepi..dengan bibir die..em dah taw dah sape..guess what?its zila bakarin..anak die cute kot.tapi kawan die cam ngade ngade sikit..cam die lak artis.hehehihihoho~saya pun cam wat dek jela..tak pandang die sangat pun..kang die rasa femes sangat lak.hehe~tapi die cam pelik kot asal saya cam tak xcited jumpe die..die cam tertunggu tunggu untuk diminta autograph or at least amek gamba ngan die..xdek maknenye..tapi cam kelaka la sebab die like keep wondering and menjeling jeling ke arah saya and cousin saya.hehehihihoho~adei~

tak pela zila..next time kalau kite jumpe lagi kite amek gamba okay?hehehe~but shes pretty la..dulu mula mula die berlakon suke la jugak kot tengok die berlakon.sekarang?emm biasa biasa je..hehe~but i wish meet fazura..shes preet awesome..:) okay la sudah mengantoks...bubai~




photo from Google

ni lah die zila bakarin

2 comments:

AincyuNK said...

woo wooo napa tak salam2 raya? hakahk kot2 dia nak blanja donuts sebarang 8 bijik.. gehegehegehh...

ainilavia said...

tu la psl..rugi xmntak die blnje.ish ish!