Sunday, September 5, 2010

♥ Ketika Itu

semalam pegi shopping ngan mak abah kat giant..org xyah cakapla ramai giler..welll dah nak raye an confirm la org kuar cari baju raya bagai..plus wekend.harusla ramai an..thats why la pegi giant je.tanak pegi jauh jauh..confirm jam..wat penat jek..banyak giler shopping smlm.addoi penat..tu baru kat giant.heeee~okay act bukan tu yang nak cite..semalam pegi giant ngan mak and abah..pak daud pun pasang la sinar fm..saya dah biase so layan je la an..tetibe ade lagu ni cam biasa dengar je.cam familiar je..pompuan nyanyi..sape ek???lame kot pikir..tp xtercapai dek akal siapakah beliau.bahahaha~dah nak abes lagu tu baru ingat..nak taw sape???jeng jeng jeng!..............................Linda af 2 kot.yg dlu ade skandal ngan ramli ms tu..betol an linda???betol kotttt..heeee~dulu bapak suka lagu tu kot..sebab mase dengar lagu tu siap leh hafal lagi even xtw lagu pe ngan sape nyanyi..huuu~rindu kot zaman af mula mula dolu..besh compared ngn skang.dulu dorang cam xberlakon dalam tu coz dorang xtaw pun ade kamera kat cermin,dinding bagai.skang sume dah taw..so sume sebok nak tengok cermin la,maen maen ngan kamera la..pape jek..btw saya ade ingat sikit lirik lagu linda tu..


kata hati merayu aku pergi mennggalkan dirimu tapi ku tak berdaya
mengapa kasih harus ku alami
setelah ak korban segala galaya sanggup ku redahi hidup bersama dirimu meninnggalkan suma yang aku cintai
bilakah kau akan mengerti...


heeee~camtu la lebey kurang..ingat sikit sikit la..xingat exactly sebab dah lame giler kot..time form 4 kot..huh pasni nak pegi donlod lagu tu lah..ok la tu je untuk pagi ni..nak pegi siap siap nak pegi pasar karat..heeee~kalu cakap pasar karat sure ade orang tanye..pe tu???ala tu act pasar ari ahad kat stadium shah alam tu..kena pegi awal nanti panas xlarat nak jalan jalan cuci mata..ok adios~daaaa~


haaa sape yang xkenal ni la linda tu..ingat x?:)

No comments: