Wednesday, July 14, 2010

♥ Hitam Itu Sememangnya Menawan

today nak wat contest lagi..diz time moy yang ensem lagi comey yang tag saya..heee~jangan marah ye moy..:) okay actually name contest ini ialah HITAM ITU MENAWAN..contest ini di organize an oleh cik blog yang comey ni..haaa spe nk taw lagi detail pegi view blog die by clicking the link..:) okay as usual meh tengok die punye rules and regulations..:)

  1. menjadi follower missyaniabdullah..
  2. gamba mesti hitam putih..korang edit la jadi hitam putih
  3. gamba bebas janji hitam putih..
  4. buat entry khas dalam blog korang kenapa korang suka pic itu dan linkkan kepada belogmissyaniabdullah
  5. kena letakkan banner contes di side bar belog korang...and mesti linkan pada belogmissyaniabdullah
  6. sila tinggalkan link korang di bawah contes ini..senang nak usha
  7. tag kan kepada 5 rakan blogger yg lain
  8. contes bermula pada 1hb Julai 2010 - 31 Julai 2010..keputusan akan diberitahu seminggu dr tarikh tutup.
  9. hadiah menanti anda : 1st place - album gamba 2nd place -coklat
(okay ini saya copy dari blog beliau)

so nak tengok tak pic yang saya pilih untuk contest neh???okay ready!

1




2




3



tadaaaa!





haaa menawan x???sangat an!hahaha hitam melegam..:D


okay bukan bukan..memain jek...meh kite tengok gamba yang sebenar..cewah!



okay ni die pic yang sebenar..haha xdek la menwan pun an..:D okay i choosed diz pic sbb time ni first time pegi RESTORAN KUNANG-KUNANG kat gombak tuh..owner die chef ismail tu..hee saje je menjakun kat situ..nampak cam jakun x?heee~restoran ni besh taw especialy die nye deco restoran and deco menu die..terbaek lah kate orang an..sesape yang teringin nak pegi,better pegi wekend sebab ade live band kat situ..:) eh!promote restoran lak..heee~okay tu je yang saya dapat describe pasal pic neh..

okay now as usual gak kena tag membe-membe..sape-sape yang slaloo kena tag tu sori okay..saya tag sebab anda memang besh..:p

PUT lagi
NADDY lagi
FIZA lagi

okay its enof!~kepada yang kena tag selamat meghitamkan diri anda okay..:)


2 comments:

♥ shag ♥ said...

comel lah awek ni!! geram :DD

ohh sedap tak kunang kunang tu? nk p tp tade mase stakat ni ;((

ainilavia said...

heee~ok la sedap die.hee..jom la g moy..kte g wekend nk x?;p